Pretraga
Dodaj Oglas
Rs

Opis

 

Dom za stara lica Najmiliji – Beograd

 

Nov, udoban i luksuzan smeštaj, svima koji svoju starost žele da provedu u miru i zasluženoj nezi i pažnji. Ceo dom je namenski građen za negu starih lica, pa se vodilo računa o svakoj prostoriji koja će služiti stanarima doma. Prostorije su opremljene krevetima urađenim prema medicinskim standardima i zaštićeni ogradicama u cilju bezbednosti korisnika. Sve zajedničke prostorije korisnika uređene su tako da im pružaju komfor,udobnost i uživanje u toplom kućnom ambijentu. Dom Najmiliji je potpuno nova kuća sa potpuno novim nekorišćenim nameštajem.

Dom za negu starijih lica Najmiliji - Beograd Dom za negu starijih lica Najmiliji - Beograd

 

Ceo program doma za stara lica Najmiliji, zasnovan je na svakodnevnom druženju, u smislu čitanja knjiga i novina, igranja društvenih igara (šah, karte, domine itd.), izrađivanja raznih predmeta, štrikanja, veza. U velikom dnevnom boravku sa udobnim garniturama za sedenje možete slušati muziku, uživati u gledanju omiljenih serija i zabavnih emisija.

Dom za negu starijih lica Najmiliji - Beograd

 

Zbog velikog prostora, ceo objekat daje mogućnost da svako sebi po želji isplanira i provede svoj dan. Takođe, u dogovoru sa Vama, organizujemo brojne događaje, kao što su proslave rođendana, praznika, obeležavanje Vama značajnih datuma. Po Vašoj želji imamo mogućnost organizovanja folklornih društava, izleta i druženja sa volonterima. Naš cilj je da svakom korisniku obezbedimo ispunjen i srećan život.

 

Za Vaš mirniji život, dom za negu starih lica Najmiliji je obezbedio stručno iskusno osoblje za negu i brigu o Vama. Nadzor nad korisnicima je u toku celog dana, kao i dežurstvo medicinskih sestara i negovateljica preko cele noći.

U zavisnosti od broja ležaja u sobi i od zahtevnosti samog klijenta određuje se cena mesečnog boravka. Dom poseduje svoje sanitetsko vozilo.  Najbolje  je da nas potpuno bez obaveze kontaktirate i mi ćemo Vam u trenutku proceniti koliki je iznos usluga prema Vašim zahtevima.

 

Za više informacija posetite nas sajt ( http://www.najmiliji.rs/index.html) ili nas kontaktirajte putem telefona ili mail-a.

 

Dom za negu starijih lica Najmiliji – Beograd

 

 

 

 

Galerija Slika

Vaša email adresa je sigurna sa nama.
Ocena
5.0 Vaša ocena
Dodaj Slike