Pretraga
Dodaj Oglas
Rs

Opis

 

Dom za stare Beograd – Viva Flora

 

Dom za stare Beograd Viva Flora nudi luksuzan smeštaj, vrhunsku negu i usluge za svoje korisnike. Od nege, higijene i ishrane pa do medicinskih usluga, radne terapije i društvenog života. Sve je osmišljeno u cilju pružanja visoko kvalitetnih usluga kako bi se naši korisnici osecali sigurno, komforno i zbrinjeno!

Dom za stare Beograd - Viva Flora

Stručno i profesionalno osoblje u našem domu za negu starih lica – VIVA FLORA je na raspolaganju 24h!
U okviru doma postoji ambulanta u kojoj se vrše svi opšti, kao i specijalistički pregledi neophodni našim korisnicima!
Poseban akcenat stavljamo na kvalitet medicinskih usluga koje vodi tim lekara i medicinskih sestara. Time se prati evaluacija stanja pri prijemu kao i praćenje istog tokom celog boravka korisnika u domu.

Dom za stare Beograd - Viva Flora

Dom raspolaže sa kapacitetom od 27 ležaja. Obuhvata: dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne sobe, prostran dnevni boravak, velike terase i visoko funkcionalna kupatila prilagođena osobama sa invaliditetom, nepokretnim osobama i osobama sa specijalnim zahtevima u smislu nege.

Apartmani i sobe doma su opremljeni sa vrhunskim bolničkim krevetima, klima uređajima, led TV sa kablovskom, telefonom i SOS tasterom za poziv medicinske sestre.

U okviru smeštaja doma Viva Flora nalazi se prostrano dvorište površine 1200m2, sa predivnom fontanom i zelenilom koje pruža mogućnost za druženje, relaksaciju i odmor korisnika.

Dom za stare Beograd - Viva Flora Dom za stare Beograd - Viva Flora

Pored svega navedenog u našem domu organizujemo i kreativne radionice, tematske večeri, muzička dešavanja, proslave praznika, slava i rođendana naših korisnika.
Tu smo da pružimo toplinu, brigu i negu, kako bi se naši korisnici osećali kao da su kod kuće. Sve u luksuznom ambijentu uz prijatno društvo i na pravi način!

 

Za sve dodatne informacije obratite nam se putem navedenih konatakata, stojimo Vam na usluzi! 

 

 

Dom za stare Beograd – Viva Flora

 

 

 

Potrebna Vam je dobra marketiška kampanja? Kontaktirajte nas, Global Media Srbija

Galerija Slika

Vaša email adresa je sigurna sa nama.
Ocena
5.0 Vaša ocena
Dodaj Slike