Pretraga
Dodaj Oglas
Rs

Opis

 

Hladno ceđena ulja „Biser“ Markovac

 

Hladno ceđena ulja – Markovac, Velika Plana

Kompanija „Biser“ bavi se proizvodnjom hladno ceđenih ulja, isključivo od probranog kvaliteta zrna i isključivo od domaćih sorti semena.

Hladno ceđeno ulje „Biser“ je više lek nego  hrana, ali je u svakom slučaju i jedno i  drugo. Polunezasićene masne kiseline  čine naše ulje lekovitim.
Bolesti kod kojih se hladno ceđeno ulje uspešno primenjuje su: šećerna bolest, bolesti krvnih sudova, bolesti zglobova i kičmenog  stuba, kamenci i pesak žučne kese, kožne bolesti, bolesti disajnih organa (astma i  bronhitis), muški sterilitet, poremećaj  menstrualnog krvarenja i sl.

Hladno ceđena ulja "Biser" Markovac

Kao lek ulje se primenjuje tri puta dnevno po jedna supena kašika, za odraslu osobu prosečne telesne težine. Potpuno su neškodljive i veće količine od preporučenih. Preporučuje se dugotrajna upotreba hladno ceđenog ulja da bi ispoljile pozitivne promene po zdravlje. Kao hrana, „Biser“ ulje je najbolje koristiti u pripremi salata. Sve činjenice su naučno dokazane i proverene.

Hladno ceđena ulja "Biser" Markovac Hladno ceđena ulja "Biser" Markovac

Od početka našeg poslovanja, ideja i vizijasu da tržištu, odnosno krajnjem potrošaču, ponudimo najviši mogući kvalitet koji može da se postigne u proizvodnji ulja koja se dobijaju prirodnim postupkom, hladnim ceđenjem.

U samom procesu proizvodnje se koristimo najnovije mašinske tehnologije iz Nemačke, Italije i Mađarske, koje omogućavaju  vrhunski kvalitet naših proizvoda. 

Ukoliko su Vam potrebne dodatne informacije, imate pitanja ili nedoumice, budite slobodni da nam se obratite putem navedenih kontakata! Stojimo Vam na usuzi! 

 

Hladno ceđena ulja „Biser“ Markovac, Velika Plana

 

 

 

Oglasite svoje poslovanje na pravom mestu, Global Media Group

Galerija Slika

Vaša email adresa je sigurna sa nama.
Ocena
5.0 Vaša ocena
Dodaj Slike