Pretraga
Dodaj Oglas
Rs

Kancelarijski nameštaj Beograd – Office Shop Beograd

Opis

 

Kancelarijski nameštaj Beograd – Office Shop Beograd

 

Kancelarijski nameštaj Beograd

Firma Office Shop, bavi se prodajom kvalitetnog nameštaja za kancelarijski i poslovni prostor. Nalazi se u Beogradu u ulici Dimitrija Konjovića 18, posluje na području grada i na teritorije cele Srbije. Office Shop se ističe po kvalitetnim proizvodima, profesionalnoj usluzi i povoljnim cenama.

Kancelarijski nameštaj Beograd - Office Shop Beograd

Nameštaj iz naše ponude izrađen od najkvalitetnijih materijala, i okova (domaćih i stranih proizvođača). Kancelarijski nameštaj Office Shop-a može adekvatno da odgovori na sve potrebe savremenog poslovanja.

U našem asortimanu,očekuju Vas:

Kancelarijski nameštaj Beograd - Office Shop Beograd

Proizvodi se izrađuju od univera 18 i 36 mm. Za zaštitu se koristi isključivo ABS traka (debljine 2 mm). Moderan i praktični dizajn, kao i veliki izbor univera različitih boja, uneće novu dimenziju u Vaš kancelarijski prostor. 

Za sve naše proizvode, obezbeđena je besplatna isporuka i montaža na teritoriji Beograda, dostavu vršimo i na teritoriji cele Srbije. Sve što treba jeste da nas kontaktirate, a mi ćemo Vam dati sve potrebne informacije.

Kancelarijski nameštaj Beograd - Office Shop Beograd Kancelarijski nameštaj Beograd - Office Shop Beograd

Znamo koliko pažnje posvećujete uređenju Vaše kancelarije, zato trudimo se da željeni nameštaj isporučimo u najkraćem mogućem roku! Pored toga dajemo garanciju za sve proizvode, garancija je 2 godine. 

Proizvode možete poručiti i putem našeg online shop-a.

 

Za više informacija kontaktirajte nas!

 

Kancelarijski nameštaj Beograd

Office Shop Beograd

 

 

Ako su Vam potrebne usluge digitalnog oglašavanja, postetite našu kontakt stranu i obratite nam se, Global Media Group tim!

Galerija Slika

Vaša email adresa je sigurna sa nama.
Ocena
5.0 Vaša ocena
Dodaj Slike