Pretraga
Dodaj Oglas
Rs

Opis

Kombi prevoz tereta – „Art Speed“ Beograd

 

Kombi prevoz tereta –  Beograd

FirmaArt Speedvrši sve vrste prevoza tereta, selidbi, kako privatnih stanova, tako i Vaših poslovnih prostora, lokala i sl.

Selidbe vršimo na celoj teritoriji Srbije, kao i zemalja u regionu, zavisno od potreba klijenata. Naš profesionalni tim će se potruditi da svaki posao obavi brzo, efikasno, profesionalno, a sve u cilju zadovoljenja Vaših potreba i želja.

Naše usluge: 

  • Kombi prevoz robe
  • Prevoz osetljivih predmeta
  • Transport umetničkih dela
  • Selidbe

Kombi prevoz tereta - "Art Speed" Beograd Kombi prevoz tereta - "Art Speed" Beograd

Transport umetničkih dela Beograd

 

Pored svih navedenih usluga, posebno bi smo naglasili da je primarni deo našeg poslovanja je transport umetničkih dela, sa kojim imamo najviše iskustva.

Veoma često i uspešno saradjujemo sa nekim od naših najcenjenijih umetnika, a posebnu pažnju pridajemo bezbednosti robe koju transportujemo. Vršimo trasport svih umetnina, slika, skulptura ili bilo kojh drugih umetničkih dela.

Iskustvo i stručni tim zaposlenih garantuju bezbenost umetničkih dela koje trasportujemo.

Kombi prevoz tereta - "Art Speed" Beograd

 

Selidbe i transport kabastor tereta Beograd

 

Tu smo da sve Vaše željene stvari transportujemo na brz, efikasan i bezbedan način. Prevozimo na bilo kojoj adresi u Srbiji, shodno Vašim potrebama i željama. Pošto imam veliko iskustvo u ovoj delatnosti, u mogućnosti smo i da obavljamo prevoz specifičnog tereta i robe.

Dajemo Vam procenu o ceni i vremenu potrebnom da se odradi posao koji želite.  U mogućnosti da na Vaše potrebe odgovorimo na najbolji mogući način, profesionalno, brzo i efikasno!

Kombi prevoz tereta - "Art Speed" Beograd

Ukoliko su Vam potrebne neke od gorenavedenih usluga, obratite nam se i uverite se u pouzdanost i kvalitet naših usluga! 

 

 

Kombi prevoz tereta – „Art Speed“ Beograd

 

 

 

 

Posetite naš blog stranu i saznajte više o benefitima digitalnog marketinga! 

Galerija Slika

Vaša email adresa je sigurna sa nama.
Ocena
5.0 Vaša ocena
Dodaj Slike