Pretraga
Dodaj Oglas
Rs

Opis

Nega bolesnih i starih lica – MinuteNurse – Beograd

 

Kućna nega bolesnih i starih lica – Beograd

Tražite vrhunsku kućnu negu za vaše voljene osobe? MinuteNurse Home health & care je vodeći centar za kućnu negu, sa više od 20 godina iskustva u pružanju inovativnih rešenja za poboljšanje zdravlja i kvaliteta života.

Naš fokus je na pružanju najvišeg nivoa stručnosti, obuke i usluge pacijentima. Pružamo najkvalitetniju negu i rehabilitaciju uz najnovija medicinska dostignuća, kako biste sačuvali svoju slobodu i samostalnost.

Nega bolesnih i starih lica MinutNurse - Beograd - Kućna nega; Nega bolesnih i starih lica MinutNurse - Beograd - Kućna nega;

Naša usluga dostupna je 24/7, i tu smo da vam odgovorimo na sva pitanja o procesu prijema, osiguranju, terapiji, sestrinskim i negovateljskim rešenjima ili pitanjima koja se tiču kvalifikovanih ustanova za negu.

Usluga koju pružamo uključuje:

  • Previjanje rana i obavljanje higijenskih procedura
  • Nega starih lica, uključujući i bolesnike sa Alchajmerovom bolešću ili drugim neurološkim oboljenjima
  • Davanje infuzija i injekcija, u skladu sa preporukama lekara
  • Pregledi i medicinski nadzor, kako bi se obezbedila pravovremena i adekvatna nega
  • Laboratorijska ispitivanja, radi praćenja zdravstvenog stanja i prilagođavanja terapije

Nega majki i beba Beograd

Mi Vam omogućavamo kvalitetno okruženje, niz društvenih, rekreativnih aktivnosti i udoban boravak i smeštaj u svom domu ili u Domu za negu starih lica koji izaberete. Naš cilj je da pružimo najbolju moguću negu, koja će omogućiti vašim voljenima da žive kvalitetan i ispunjen život.

Pored navedenih usluga, pružamo i palijativnog zbrinjavanja, kao i usluge nege i zdravstvene zaštite mame i bebe. Posetite naš WEB portal i saznajte sve o ulsugama koje nudimo!

Kontaktirajte nas danas i saznajte više o našoj usluzi kućne nege i rehabilitacije. Vaše zdravlje i dobrobit su naš prioritet!

Kontakt 

 

 

Kućna nega bolesnih i starih lica – Beograd

 

 

 

Global Media Srbija

Galerija Slika

Vaša email adresa je sigurna sa nama.
Ocena
5.0 Vaša ocena
Dodaj Slike