Pretraga
Dodaj Oglas
Rs

Opis

 

Pekara San Banatski Karlovac

 

Pekara San (Banatski Karlovac) bavi se proizvodnjom hleba, peciva, kora i kolača. Vrste hlebova koje su u ponudi: standardni beli, raženi, domaći, hejdin, beskvasni, upakovani hleb ( sa produženim trajanjem do 7 dana). Pored raznih vrsta hlebova u ponudi možete naći i raznovrsna slatka i slana peciva kao i tosteve i pekarske pice.

Pekara San Banatski Karlovac Pekara San Banatski Karlovac

Pekara San vrši maloprodaju i veleprodaju svojih proizvoda kao i distribuciju hleba na području: Beograda, Pančeva, Bele Crkve, Kovina, Vršca, Alibunara. Takođe nudi mogućnost besplatne dostave proizvoda za narudžbine preko 10kg.

Pekara San Banatski Karlovac

Maloprodajni objekti naše pekare rade 00-24h, a kada je u pitanju velikoprodaja, odvija se u dogovorenim vremenskim rokovima. Sarađujemo sa velikim trgovinskim lancima kao što su: Dis, Aroma marketi, Gomex, Hleb produktom.

Pekara San Banatski Karlovac

Poslujemo od 2002. godine, proizvodimo kvalitetne pekarske proizvode, kod nas možete naći raznovrsne proizvode koji su uvek sveži! U maloprodajnim objektima pored hleba i peciva nudimo i sendviče, palačinke, kombo obroke i razne specijalitete (burgeri, giros, salate i dr).

 

Posetite nas i uverite se u kvalitet i prepoznatljivi ukus naših proizvoda! Za sve informacije i porudžbine možete nas pozvati na navedenim brojevima telefona, stojimo Vam na usluzi!

 

Pekara San

 

 

 

Ukoliko je i Vama potrebno rebrendiranje Vašeg poslovanja, naš firma GMG  je tu za Vas!

Galerija Slika

Vaša email adresa je sigurna sa nama.
Ocena
5.0 Vaša ocena
Dodaj Slike