Pretraga
Dodaj Oglas
Rs

Opis

Pogrebna oprema Pirot – Pogrebne usluge PERSEFONA

 

 

Pogrebna oprema Pirot

Firma PERSEFONA pruža saosećajnu podršku i kvalitetne pogrebne usluge od 2006. godine. Naša posvećenost osećaju gubitka vaših voljenih odražava se kroz pažljivo odabrane usluge i dostupnost u teškim trenucima. Sedište naše firme nalazi se u ulici Srpskih Vladara 65 u Pirotu, dok smo takođe prisutni i na adresi Hajduk Veljka 89. Obe adrese pružaju udobnost i dostupnost za naše klijente.

Pogrebna oprema Pirot

PERSEFONA nudi kompletnu organizaciju pogreba sa pažljivo planiranim detaljima. Naš tim brine o svakom koraku, od prevoza pokojnika u zemlji i inostranstvu do prodaje pogrebne opreme i cveća. Vaš mir i dostojanstvo su nam prioritet.

Usluge

Kompletne pogrebne usluge
Prodaja pogrebne opreme
Prevoz pokojnika u zemlji i inostranstvu
Prodaja cveća

U našem asortimanu nalazi se visokokvalitetna pogrebna oprema koja odražava poštovanje prema preminulima. Takođe, nudimo raznovrsno cveće koje možete odabrati kao izraz ljubavi i sećanja.

Pogrebna oprema Pirot Pogrebna oprema Pirot

U trenucima tuge i gubitka, možete se osloniti na PERSEFONA. Za više informacija ili pomoć, kontaktirajte nas putem telefona +381 64 16 21 631 ili putem e-mail adrese violetabogdanovic144@gmail.com.

Pogrebna oprema Pirot – Pogrebne usluge PERSEFONA

Budite u korak sa marketinškim trendovima, oglasite se na pravom mestu – Global Media Srbija!
Pronađite pravu strategiju za oglašavanje Vašeg poslovanja, konkatkirajte nas za više informacija!

Galerija Slika

Vaša email adresa je sigurna sa nama.
Ocena
5.0 Vaša ocena
Dodaj Slike