Pretraga
Dodaj Oglas
Rs

Opis

Proizvodnja i projektovanje poljoprivrednih mašina

 

Poljoprivredne mašine Blace

AGRO TIMSISTEM, i Blaca bavi se proizvodnjom najkvalitetnijih poljoprivrednih mašina. Proizvodini program obuhvata sledeće mašine: mlin traktorski čekićar, setvospremače, tanjirače, bočne freze, tarup (šišalicu) i druge poljoprivredne mašine.

 Proizvodnja i projektovanje povoprivredne mehanizacije i priključnih mašina Proizvodnja i projektovanje povoprivredne mehanizacije i priključnih mašina

Proizvodnja i projektovanje poljoprivredne mahanizacije

 

Proizvodnja se odvija koristećenjem najsavremenijih mašina i alata, kao što su:

univerzalni strug, plazma agregat, stubna bušilica, CO2 i elektrolučni aparati za zavarivanje, hidrauličnu i ekscentar presu, okvirnu testeru.

Tim stručnjaka predvodi mašinski inžinjer i osnivač Agro Timsistema, Slaviša Deljanin, sastavljen je od inžinjera mašinstva, elektronike i poljoprivrede, stalno radi na unapređenju kvaliteta naših mašina.

 Proizvodnja i projektovanje povoprivredne mehanizacije i priključnih mašina Proizvodnja i projektovanje povoprivredne mehanizacije i priključnih mašina

Agro Timsistem neprekidno radi na unapređenju svojih proizvoda.

Kontinuirano projektujemo nove mašine i usavršavamo postojeće, koristeći najnovije tehnologije kako bi zadovoljili sve potrebe naših klijenata. Naš fokus je na kvalitetu naših proizvoda, jer smo svesni da su potrebe naših klijenata na prvom mjestu!

Ako tražite proizvođača poljoprivrednih mašina koji se pridržava visokih standarda kvaliteta i tehnološkog napretka, Agro Timsistem je pravi izbor za vas! Nudimo mašine koje će odgovarati vašim potrebama i ispunjavati sve vaše zahtjeve!

Detaljnu ponudu našeg asorimana možete pregledati na našem poslovnom portalu, na sledećem linku: agrotimsistem.mojsajt.rs/proizvodi

Za sve dodatne informacije obratite nam se putem navedenih kontakata!

Poljoprivredne mašine – „Agro Timsistem“ Blace

 

 

 

 

Global Media 018

Galerija Slika

Vaša email adresa je sigurna sa nama.
Ocena
5.0 Vaša ocena
Dodaj Slike