Pretraga
Dodaj Oglas
Rs

Proizvodnja i skladištenje žitarica – Stevanović RDM Group

Otvoreno

Proizvodnja i skladištenje žitarica – Stevanović RDM Group

Otvoreno

Opis

Proizvodnja i skladištenje žitarica – Stevanović RDM Group

 

 

Proizvodnja i skladištenje žitarica Kovin

Stevanović RDM Group je ugledna firma sa sedištem u Kovinu i posluje uspešno već od 2006. godine. Naša specijalnost je proizvodnja i skladištenje žitarica, a garantujemo visok kvalitet i povoljne cene naših usluga. Zahvaljujući posvećenom radu naših stručnih zaposlenih, stekli smo izvanredan ugled i ostvarili saradnju sa mnogim zadovoljnim klijentima širom Srbije.

Proizvodnja i skladištenje žitarica Kovin Proizvodnja i skladištenje žitarica Kovin

Naša ponuda:

  • Kukuruz
  • Pšenica
  • Soja
  • Suncokret

Naša paleta proizvoda obuhvata sve vrste žitarica, uljarica i leguminoza, prilagođenih Vašim željama i potrebama. Fleksibilni smo i uvek spremni za saradnju kako bismo ispunili Vaše zahteve.

Naša prisutnost i delovanje obuhvataju teritoriju cele Srbije, a naša prepoznatljivost leži u proizvodnji i uslugama skladištenja različitih vrsta žitarica, uljarica i leguminoza, uključujući kukuruz, pšenicu, soju i suncokret. Bez obzira na vaše potrebe i zahteve, izlazimo vam maksimalno u susret, pružajući stručnost i fleksibilnost u svakoj našoj saradnji.

Proizvodnja i skladištenje žitarica Kovin

Posetite nas u Kovinu i otkrijte raznolikost naše ponude, kao i našu spremnost za saradnju sa klijentima kojima su potrebne visokokvalitetne žitarice. Naša dobra radna etika, poštovanje svih dogovora i vremenskih rokova, čine nas pouzdanim partnerom na koga možete računati. Garantujemo vam da ćemo se posvetiti kvalitetnoj proizvodnji i skladištenju žitarica u Kovinu, kako biste bili potpuno zadovoljni našim uslugama.

STEVANOVIĆ RDM GROUP doo je Vaš pouzdan partner za sve vaše potrebe u oblasti žitarica. Kontaktirajte nas putem telefona +381 62 377 733 ili +381 13 751 850 ili putem e-pošte na srdmgroup@gmail.com. Očekujemo Vaš upit i radujemo se budućoj uspešnoj saradnji.

Proizvodnja i skladištenje žitarica – Stevanović RDM Group

Budite u korak sa marketinškim trendovima, oglasite se na pravom mestu – Global Media Srbija

Galerija Slika

Vaša email adresa je sigurna sa nama.
Ocena
5.0 Vaša ocena
Dodaj Slike