Pretraga
Dodaj Oglas
Rs

Opis

 

Prsluci za spašavanje –  Aranđelovac – Miloš Lopar 

 

Prsluci za spašavanje – Aranđelovac

Preduzeće Miloš Lopar DOO, bavi se proizvodnjom pneumatskih prsluka za spašavanje na vodi. Prsluci su vrhunskog kvaliteta kako po materijalu koji se koristi u izradi, tako i po opremi. Poseduju sertifikate i zadovoljavaju sve standarde ( EN 394 , EN 396, SOLAS i IMO).

Tehničke specifikacije prsluka: 

  • Univerzalna veličina
  • Dve nezavisne komore
  • Dva automata za naduvavanje
  • Signalno svetlo ( za noćno lociranje)
  • Pištaljka

Prsluci za spašavanje - Aranđelovac - Miloš Lopar

Prsluci iz naše ponude su inovativni i oraginalni, na bazi su našeg patenta, koji smo lično razvili i koji je puno puta nagrađivan. Iako u svetu postoje slićni proizvodi, naši prsluci su jedistveni po tome poseduju uređaj koji omugućava automatsko naduvavanje u dodiru sa vodom. Koriste se u vodenom i avio saobraćaju.

Prsluci za spašavanje - Aranđelovac - Miloš Lopar

Svoje proizvode distribuiramo na području Srbije i regiona. Radimo profesionalno kvaliteno i efikasno, koristimo kvalitetne materijale i poštujemo standarde. Najbolja garancija kvaliteta naših proizvoda jesu brojna priznanja, nagrade i sertifikati koje smo dobili! Posetite nas i uverite se lično u naš rad!

 

Informacije o našim proizvodima i uslugama možete dobiti na navedenim kontaktima!

 

Miloš Lopar – Aranđelovac

 

 

 

Želite da se na pravi način predstavite potencijalnim klijentim? To ćete najlakše učiniti ukoliko izaberete odgovarajuće marketing strategije! Kontaktirajte nas, Vaš Global Media tim!

Galerija Slika

Vaša email adresa je sigurna sa nama.
Ocena
5.0 Vaša ocena
Dodaj Slike