Pretraga
Dodaj Oglas
Rs

Opis

 

Restoran i prenočište Vrdnik – Mines – Fruška Gora

 

Restoran i prenočište Vrdnik 

Mines, se nalazi u Vrdniku, podnožju Fruške Gore, na 150m udaljen od banje. Jedinstveni stil, ljubazno osoblje, ukusna hrana i prijatan ambijent učiniće da Vam boravak u našem kompleksu ostane u najlepšem sećanju.

 Restoran i prenočište Vrdnik - Mines, Fruška Gora Restoran i prenočište Vrdnik - Mines, Fruška Gora

Kompleks Mines sastoji se od restorana sa baštom i smeštajnih jedinica ,odnosno apartmana i igrališta za decu. Restoran raspolaže sa 120 mesta i nudi bogatu i raznovrsnu ponudu domaćih specijaliteta i vina sa Fruške Gore u kojima ćete uživati, uz muziku.

Restoran i prenočište Vrdnik - Mines, Fruška Gora

Restoran takođe poseduje salu za pušače kao i za nepušače. Na našem meniju možete naći razne specijalitete: hladna i topla predjela, supe, čorbe, jela sa roštilja, kuvana jela domaće kuhinje, pečenja, salate, dezerte, jela po narudžbini.

Kada su smeštajni kapaciteti u pitanju, posedujemo jednokrevetne, dvokrevetne i trokrevetne sobe i apartmane. Sve smeštajne jedinice sadrže: 

  • Francunski ležaj
  • Kupatilo u okviru sobe
  • TV sa kablovskom
  • Frižider
  • Klima uređaj i centralno grejanje
  • Wifi
  • Terasu

Restoran i prenočište Vrdnik - Mines, Fruška Gora

U blizini našeg kompleksa nalaze se dva jezera pogodna za pecanje i uživanje u prirodi, Borkovačko jezero i Pavlovačko jezero. Našim gostima pružamo ugodan odmor i nezaboravan odmor u mirnom i zdravom okruženju: uz ukusnu hranu, moderno opremljeni šmeštaj, ugodan ambijent i profesionalnu i ljubaznu uslugu naših zaposlenih.

Posetite nas, i provedite svoj odmor kvalitetno u čarima prirode uz vrhunsku uslugu! Za sve informacije možete nas kontaktirati putem mejla ili telefona!

 

Mines – Fruška Gora

 

 

Odavno je poznato da je marketing bitan u razvoju poslovanja, promovišite se na najbolji način, unapredite svoje poslovanje, GMG Srbija tim!

Galerija Slika

Vaša email adresa je sigurna sa nama.
Ocena
5.0 Vaša ocena
Dodaj Slike