Pretraga
Dodaj Oglas
Rs

Opis

Restoran za proslave „Stari Mlin“ Lazarevac

 

Restoran za proslave Lazarevac

Za sve one koji traže savršeno mesto za organizaciju nezaboravnih proslava, Restoran Stari mlin u Lazarevcu je idealno mesto. Naša velika sala može da ugosti do 320 gostiju, a opremljena je po najvišim standardima. Bilo da planirate venčanje, krštenje ili punoletstvo, naša ekipa profesionalnih kuvara i konobara će se pobrinuti da Vaša proslava bude nezaboravna!

Sa višedecenijskim iskustvom u oblasti ugostiteljstva, naš tim će Vam pružiti vrhunsku uslugu i učiniti da se osećate kao kod kuće. Uz to, naš restoran se ponosi najboljim higijenskim uslovima, tako da se ne morate brinuti o bezbednosti svojih gostiju.

Restoran za proslave "Stari Mlin" Lazarevac Restoran za proslave "Stari Mlin" Lazarevac

Uživajte u vrhunskoj usluzi i najboljim jelima u našoj sali, organizujemo:

  • Svadbe
  • Krštenja
  • Punoletstva
  • Proslave firmi i sl

Ispred restorana obezbeđen je parking za sve goste, tako da Vaši najdraži mogu da dođu bez stresa i problema. Kvalitet je naša preporuka, a naši mnogobrojni klijenti su najbolji dokaz da Restoran „Stari mlin“ nudi nezaboravno iskustvo.

Ne propustite priliku da svoju proslavu organizujete na mestu gde se spojila tradicija i modernost, posetite nas i dozvolite da se pobrinemo za sve ostalo. Kontaktirajte nas danas i rezervišite svoj termin!

Restoran za proslave „Stari Mlin“ – Najbolje mesto za proslave u Lazarevcu!

Global Media Group

Vaša email adresa je sigurna sa nama.
Ocena
5.0 Vaša ocena
Dodaj Slike