Pretraga
Dodaj Oglas
Rs

Opis

 

Servis automatskih menjaca – Auto Centar Lukic

 

 Servis automatskih menjaca Lukic ocekuje Vas na teritoriji opstine Mladenovac, u Beogradu. Zahvaljujuci stecenom znanju i iskustvu tokom proteklih godina u oblasti servisiranja automatskih menjaca, servis Lukic predstavlja Vas najbolji izbor za sve vrste kvarova kod automatskih menjaca.

 

   

 

 

Specijalizovani servis za sve vrste:

  • putnickih vozila

  • kombi vozila

  • dzipova

Za razliku od klasicnih menjaca sa brzinama, automatski menjaci zahtevaju nesto drugaciji pristup i nacin servisiranja. Servis Lukic je do sada imao prilike da resava probleme sa automatskim menjacima na svim vrstama i modelima automobila, kombi vozila i dzipova, od onih prvobitnih do najsavremenijih sa kojima se danas mozemo susresti.

 

   

 

 Poznavajuci detaljno tematiku dijagnostike i servisiranja automatskih menjaca, a nudeci i pri tom svojim musterijama povoljne cene prilikom popravke, remonta ili ugradnje rezervnih delova servis Lukic predstavlja Vaseg pouzdanog partnera na putevima.

 

 

 

Prilikom svog rada stručni tim servisa Lukic oslanja se na savremene alate i dijagnosticke uredjaje, koji znatno skracuju proces popravke automatskih menjaca.

 

Servis automatskih menjaca – Auto Centar Lukic

Galerija Slika

Items Reviewed - 1

1.0Very Bad
Ocena
1.0

Dusko

1

Neprofesionalna saradnja, nema racuna ni garancije samo gleda kako ce sto vise nekome iz dzepa da izvuce, a da ne pricam o ispravnosti ugradjenog dela ako ga je u opste i ugradio…

Vaša email adresa je sigurna sa nama.
Ocena
5.0 Vaša ocena
Dodaj Slike