Pretraga
Dodaj Oglas
Rs

Opis

 

Auto perionica Pančevo –  H2O

 

Auto perionica Pančevo Perionica H2O, vrši usluge pranja vozila profesionalnim mašinama, kao i proizvodima renomiranih proizvođača. Takođe vrši i profesionalno pranje tepiha, sa uslugom preuzimanja i dostave tepiha na Vašu adresu! 

Perionica H2O Pančevo, usluge:

  • Pranje i mašinsko poliranje vozila
  • Dubinsko pranje 
  • Pranje motora
  • Poliranje farova vozila
  • Pranje tepiha (preuzimanje i dostava na kućnu adresu)

Auto perionica Pančevo - Perionica H2O Auto perionica Pančevo - Perionica H2O

Sve usluge pranja vozila vršimo temeljno brzo i efikasno, u našim auto perionicama možete uraditi i pranje motora, dubinsko pranje automobila, poliranje auta, kao i poliranje farova. Povećanjem obima posla, otvorili smo još jednu perionicu na novoj lokaciji! Nalazimo se na adresi Bore Stankovića 25, Strelište, kao i na adresi Stevana Šupljikca 10A.

Auto perionica Pančevo - Perionica H2O

Opremljeni smo savremenim mašinama i kvalitetnim preparatima za pranje, koji čuvaju boju i lak na Vašem vozilu, veoma efikasno skidaju i najtvrđe slojeve blata, prašine i druge vidove nečistoća. Kvalitetnim načinom pranja, učinićemo da za veoma kratko vreme Vaš automobil bude besprekorno čist i sjajan!

Auto perionica Pančevo - Perionica H2O

Posetite nas na navedenim adresama, i uverite se u kvalitet i efikasnost usluga koje pružamo! Pratite nas na društvenim mrežama facebook-u i instagram-u, sve ostale informacije možete dobiti na navedene brojeve telefona! 

 

H2O

 

 

Predstavite svoje poslovanje u najboljem svetlu. Budite deo najveće baze firmi koje posluju u Srbiji, Vaš Global Media Group!

Vaša email adresa je sigurna sa nama.
Ocena
5.0 Vaša ocena
Dodaj Slike