Pretraga
Dodaj Oglas
Rs

Opis

 

 Auto Servis Beograd Dobanovci – Rašković

 

Auto Servis Rašković (Beograd Dobanovci) vrši usluge servisa, popravke i održavanja svih vrsta vozila. Specijalizovani servis za montažu i demontažu mehaničkih sklopova i mehaničke obrade.

Auto Servis Beograd Dobanovci - Rašković Auto Servis Beograd Dobanovci - Rašković

Usluge popravke i servisa (AS Rašković):

  • Mehanike
  • Elektrike i eletronike
  • Dijagnostike
  • Servis i punjenje klime
  • Rednovno održavanje

Auto Servis Beograd Dobanovci - Rašković

Auto dijagnostiku vršimo pomoću univerzalnih alata marke AC TIA i ATAL. Najpovoljnije cene punjenja klime i zamene filtera klime na Vašem vozilu! Takođe vršimo nabavku i ugradnju originalnih delova, tako da možete da budete sigurni u kvalitet delova i pouzdanost Vašeg vozila.

Iza nas je dugogodišnje iskustvo i profesionalni tim, što garantuje kvalitetnu,brzu i pouzdanu uslugu servisa ili popravke automobila. Poštujemo sve dogovore i ugovorene termine, pratimo sve standarde u okviru našeg poslovanja. 

Ako su Vam potrebne naše usluge posetite nas i uverite se u kvalitet naših usluga, za sve informacije možete nas kontaktirati na navedeni broj telefona!

 

AS Rašković

 

 

 

Kako bi ste razvili svoje poslovanje na željenom stepenu, iskoristite pravu marketing strategiju. Više o strategijama i formama oglašavanja saznajte na našem blogu, Vaš Global Media Group tim!

Galerija Slika

Vaša email adresa je sigurna sa nama.
Ocena
5.0 Vaša ocena
Dodaj Slike