Pretraga
Dodaj Oglas
Rs

Opis

Auto stakla i klime AC Opacic Obrenovac

 

Firma AC Opacić posluje više od 10 godina. Trudimo se da svojim klijentima pomognemo i pronađemo rešenje za njihov auto.

        

 

Usluge koje nudimo:

  •  ugradnja auto stakala
  •  popravka i punjenje auto klime
  • vakumiranje sistema
  •  servis i dezinfekcija auto klime
  • remont kompresora klime

 

 

Naš servis auto stakala poseduje savremenu servisnu opremu i alate kako bismo učinili sve da montaža auto stakala protekne baš onako kako je planirano. Klijentima nudimo najkvalitetnija vetrobranska, zadnja i bočna stakla za sve automobile vodećih svetskih proizvođača. A nakon zamene stakala, vraćamo staru registracionu nalepnicu na novo staklo.

 

Ako na prednjem vetrobranu postoji čak i najmanje oštećenje, postoji šansa da Vaš automobil ne prođe tehnički pregled. Zato je veoma važno da zamenu ili reparaciju stakla uradite na vreme. Bezbednost i zadovoljstvo klijenta nam je na prvom mestu, zato pružamo kvalitetne, profesionalne i pouzdane usluge.

auto stakla auto klime obrenovac auto stakla i klime opacic obrenovac

 

Ukoliko primetite da klima ne radi punim kapacitetom, a redovno ste je servisirali, kvar je u kompresoru. AC Opačić remont kompresora i zamenu dotrajalih delova radi brzo i efikasno. Postaraćemo se da Vaš kompresor na auto klimi radi punim kapacitetom i da dihtuje dobro. A po potrebi, uradićemo zamenu semeringa i ležaja na remenici.

 

Za više informacija kontaktirajte nas putem telefona ili mail-a.

 

Auto stakla i klime AC Opacic Obrenovac

 

 

Vaša email adresa je sigurna sa nama.
Ocena
5.0 Vaša ocena
Dodaj Slike