Pretraga
Dodaj Oglas
Rs

Molerski i fasaderski radovi Obrenovac – Željko i sin

Molerski i fasaderski radovi Obrenovac – Željko i sin

Opis

 

Molerski i fasaderski radovi Obrenovac – Željko i sin

 

Molerski i fasaderski radovi Obrenovac 

Firma „Željko i sin“ iz Obrenovca, bavi se izvođenjem gipsarskih, molerskih, fasaderskih i keramičarskih radova. Poseduje veliko iskustvo u izvođenju navedenih radova, a veliki broj zadovoljnih klijenata je najbolji garant kvaliteta usluga!

Molerski i fasaderski radovi Obrenovac Molerski i fasaderski radovi Obrenovac

Firma Željko i sin“ pruža usluge izvođenja:

  • Molerskih radova
  • Gipsarskih i fasaderskih radova
  • Keramičarskih radova

Tokom procesa izvođenja radova nastojimo da pratimo sve standarde i da pružimo kvalitetne usluge. Zapošljavamo stručne i iskusne majstore, koji su specijalizovani za sve gore navedene radove. Trudimo se da svim klijentima maksimalno izađemo u susret, poštujemo sve dogovore i vremenske rokove.

Molerski i fasaderski radovi Obrenovac

Stalnim usavršavanjem trudimo se da održimo visoke standarde kvaliteta, cene radova su povoljne i prilagođenje našem tržištu.

Ukoliko su Vam potrebne naše usluge budite slobodni da nam se obratite, otvoreni smo za saradnju! Nalazimo se u Obrenovcu, poslujemo na području Obrenovca i okoline! Sve dodatne informacije možete dobiti putem navedenog broja telefona!

 

„Željko i sin“ – Obrenovac 

 

 

 

Pravilno segmentirajte svoju ciljnu grupu kada je u pitanju oglašavanje, i na taj način ćete izbeći potencijalne probleme digitalnog marketinga! Vaš Global Media tim!

Galerija Slika

Vaša email adresa je sigurna sa nama.
Ocena
5.0 Vaša ocena
Dodaj Slike