Pretraga
Dodaj Oglas
Rs

Opis

 

Deratizacija i dezinsekcija Beograd – Ekozastita

 

Deratizacija i dezinsekcija Beograd

Preduzeće Ekozaštita pruža kompletnu zaštitu od štetočina u Vašem domu. Pored aktivne usluge pružamo i savetodavnu uslugu, kako i na koji način najbolje se zaštiti od isekata i glodara.

Deratizacija i dezinsekcija Ekozastita Beograd Deratizacija i dezinsekcija Ekozastita Beograd

 

Veliko iskustvo koje stoji iza nas, omugućava nam da na vreme i na pravi način procenimo potencijalne rizike po Vaš dom, kao i da predložimo mere za smanjenje rizika.

Usluge koje pružamo: 

  • deratizacija
  • dezinsekcija
  • dezinfenkcija
  • fumigacija
  • zaštita od pitica i gmizavaca
  • uništavanje korova

Deratizacija i dezinsekcija Ekozastita Beograd

 

U preduzeću smo tokom niza godina ostvarivali stabilan rast i sistematski radili na unapređivanju poslovanja. Ulaganje u ljudstvo i opremu za rad je uvek bilo prioritet našeg poslovanja. Naš cilj je pružanje vrhunske usluge i podrške klijentima u zaštiti od štetočina, uz minimalno uznemiravanje i pomeranje svakodnevnih poslovnih obavbeza. Zahvaljujući ovom stavu, danas su naši klineti neki od najvećih giganata u domaćoj privredi.

U našem radu uvek vodimo računa o posebnim zahtevima klijenata u pogledu osetljivosti, alergija, prisustva dece ili domaćih životinja. Naš cilj je da rešimo Vaš problem uz što manje uznemiravanja i u što kraćem roku.

 

Za više informacija možete posetiti nas sajt( http://www.ekozastita.com/pocetna ) ili nas kontaktirajte putem telefona!

 

  Ekozastita 

 

 

Galerija Slika

Vaša email adresa je sigurna sa nama.
Ocena
5.0 Vaša ocena
Dodaj Slike