Pretraga
Dodaj Oglas
Rs

Opis

 

Dijamantsko sečenje, brušenje i bušenje betona 

Beto Lux – Beograd Rakovica

 

Dijamantsko sečenje i bušenje betona

Beto Lux DOO se bavi dijamantskim sečenjem, brušenjem i bušenje betona, kao i kamena, cigle i asfalta, nezavisno od debljine, promera i ugla pod kojim se nalaze.  Pomenute radove vršimo veoma pedantno i uredno, bez bilo kakvih oštećena zidova, plafona, podova.

Dijamantsko sečenje, brušenje i bušenje betona Beograd Dijamantsko sečenje, brušenje i bušenje betona Beograd

Sečenje vršimo u svim smerovima: vodoravno, vertikalno, kao i na kosinama.  Dijamanstko sečenje podrazumeva upotrebu vode, kako bi se dijamantska sečiva dovoljno rashladila, a takođe i da ne bi nastala velika količina prašine usled rada. Prilikom rada upotrebljavamo specijalne usisivače koji svu vodu usisavaju izuzetnom brzinom.

Naš visoko obrazovni kadar, poseduje neophodno iskustvo i znanje za ovu vrstu delatnosti, što znači da predstavljamo Vaš siguran izbor kada je u pitanju dijamantsko sečenje i brušenje betona. Pomenute radove vršimo veoma pedantno i uredno, bez bilo kakvih oštećena zidova, plafona ili podova koji se u okolini nalaze.

Dijamantsko sečenje, brušenje i bušenje betona Beograd

Usluge sečenja i bušenja betona obuhvataju:

  • Sečenje: otvora za prozore, vrata i dr, ulaza za garaže, kanala za cevi, otvora za liftove, otvora na spratovima i dr.
  • Bušenje: zidova, cigle, mermera, greda, asfalta. Otvora za instalacije, ventilacije, kanalizacije, ugradnju različitih profila.

Dugogodišnja saradnja sa velikim brojem firmi, preduzeća, investitora, učinila je da postanemo prepoznatljivi u svojoj branši. Sigurni u kvalitet našeg rada u mogućnosti smo da Vam damo garanciju za obavljene radove. Ceneći jednako Vaše i naše vreme, poštujemo sve dogovorene rokove za završetak radova.

Dijamantsko sečenje, brušenje i bušenje betona Beograd

Slobodno nas pozovite i mi ćemo izvršiti procenu obima posla, dati Vam ponudu i odrediti cenu iste, kako biste mogli da se odlučite da li Vam ista odgovara ili ne.

 

Ukoliko želite da se uverite u kvalitet i način našeg rada, na usluzi smo Vam. Za sve informacije možete nas kontaktirati putem telefona ili mejla.

 

Beto Lux – Beograd Rakovica

 

 

 

Ukoliko su Vam potrebni saveti o digitalnom marketingu, posetite naš blog. Vaš GMG!

Promotivni Video

Galerija Slika

Vaša email adresa je sigurna sa nama.
Ocena
5.0 Vaša ocena
Dodaj Slike