Pretraga
Dodaj Oglas
Rs

Fiskalne kase, reciklaža tonera – Ribbon Commerce, Kragujevac

Opis

 

Fiskalne kase reciklaža tonera – Ribbon Commerce Kragujevac

 

Fiskalne kase reciklaža tonera

Prodaja i servisa računara, računarske opreme, štampača, fotokopir aparata – Kragujevac

Pored navedenih osnovnih delatnosti, Ribbon Commerce bavi se i prodajom i servisiranjem fiskalnih kasa, kao i reciklažom tonera štampača. U prodajnom asortimanu Ribbon Commerc-a možete naći široki izbor fiskalnih kasa i termalnih pritera proizvođača, kao što su: Galeb, Brother, Epson, ZPro.

Fiskalizacija 2022

U skladu sa usvojenim zakonom, podzakonskim aktima poreski obveznici postepeno prelaze na novi model fiskalizacije, na raspolaganju imaju širok dijapazon mogućih uređaja. Sve što Vam je potrebno da bi ste presli na novi model fiskalizacije možete pronaći na jednom mestu – Ribbon Kragujevac!

Fiskalne kase reciklaža tonera - Ribbon Commerce Kragujevac Fiskalne kase reciklaža tonera - Ribbon Commerce Kragujevac

Reciklaža tonera

Reciklaža toner kaseta – U sektoru reciklaže pratimo svetske trendove gde je štednja i ekološka zaštita imperativ.  Reciklažom tonera štede se znatna finansijska sredstva, a pritomse ne izgubi na kvalitetu štampe. Remont toner kaseta vrši se savremenim metodama, korišćenjem kvalitetnih rezervnih i potrošnih delova koji su potrebni za kvalitetan otisak i postojanost štampe.
Na sve reciklirane toner kasete dajemo garanciju 12 meseci!

Fiskalne kase reciklaža tonera - Ribbon Commerce Kragujevac

Servis štampača, raćunara i opreme

U našem servisnom centru, servisiramo: štampače, fotokopire, računare, skenere i ostalu IT opremu renomiranih svetskih proizvođača. Dugogodišnje iskustvo (od 1993. godine), stručni servisni kadar i lager rezervnih delova garantuju kvalitetnu i brzu popravku sa garancijom! Pri preuzimanju štampača ili fotokopira na popravku, servis, na zahtev korisnika za vreme trajanja popravke dajemo na besplatno korišćenje zamenski uređaj.

 

Posetite nas – mi smo pouzdan partner koji garantuje i štedi Vaš novac! Za više informacija, kontaktirajte nas putem navedenih kontakata!

 

 

Fiskalne kase reciklaža tonera – Kragujevac

 

 

Galerija Slika

Vaša email adresa je sigurna sa nama.
Ocena
5.0 Vaša ocena
Dodaj Slike