Pretraga
Dodaj Oglas
Rs

Opis

Servis i prodaja bicikli „Kole“ Kragujevac

 

Servis i prodaja bicikli Kragujevac

Dobrodošli u biciklističku radnju „Kole“ u Kragujevcu!

Naša radnja nudi širok izbor bicikala i opreme za sve ljubitelje rekreativne i profesionalne vožnje biciklima. Sve naše usluge su usmerene na pružanje kvaliteta i povoljnih cena za naše klijente.

Kod nas ćete naći bicikle renomiranih brendova kao što su: Scott, Polar, Cross, Alpina, Venera i Explorer.

Servis i prodaja bicikli "Kole" Kragujevac Servis i prodaja bicikli "Kole" Kragujevac

Bilo da tražite bicikl za sebe, vaše dete ili prijatelja, mi ćemo Vam pomoći da pronađete savršen bicikl za Vas. Naš tim će Vam pružiti stručne savete i preporuke kako bi pronašli bicikl koji najbolje odgovara Vašim potrebama.

Servis i delovi za bicikle i rolere Kragujevac

Uz bicikle, nudimo i prodaju delova za bicikle kao što su kočnice, lanci, točkovi i još mnogo toga. Svi delovi su visokog kvaliteta i dostupni po povoljnim cenama. Naši stručni tehničari su tu da Vam pomognu sa svim popravkama i održavanjem Vašeg bicikla.

Osim toga, nudimo i servis za rolere, tako da ako Vam je potreban servis ili popravka za Vaše rolere, mi smo tu da Vam pomognemo.

Biciklistička radnja Kragujevac

Naša biciklistička radnja se nalazi na dobro poznatoj adresi Kosovska 1, u Kragujevcu. Tu smo da Vam pružimo sve što Vam je potrebno za Vašu biciklističku avanturu. Dođite i posetite nas, garantujemo Vam da ćete biti zadovoljni našim proizvodima i uslugama.

Sve za bicikle i rolere – na jednom mestu!

Ukoliko imate bilo kakva pitanja, ne ustručavajte se da nas kontaktirate putem telefona ili emaila. Naš tim će Vam rado pomoći i pružiti Vam sve neophodne informacije.

Zahvaljujemo Vam se što ste odabrali biciklističku radnju „Kole“ u Kragujevcu!

 

Naš katalog

 

 

Servis i prodaja bicikli „Kole“ Kragujevac

 

 

 

Global Media Srbija 

Galerija Slika

Vaša email adresa je sigurna sa nama.
Ocena
5.0 Vaša ocena
Dodaj Slike