Pretraga
Dodaj Oglas
Rs

Opis

 

Pirotehnika, oprema za lov – MP Tropic Novi Banovci

 

Pirotehnika, oprema za Lov – Novi Banovci

Firma MP Tropic, bavi se prodajom i upotrebom pirotehničkih sredstava, kao i prodajom lovačke opreme, oružja i municije. MP Tropic nudi i usluge organizacije vatrometa za razne manifestacije, koncerte, festivale i dr.

Pirotehnika, oprema za Lov - MP Tropic Novi Banovci Pirotehnika, oprema za Lov - MP Tropic Novi Banovci

Pri organizovanju pirotehničkih (specijalnih) efekata koristimo: bezdimne fontane, raznih vremenskih intervala i boja; plamenove u boji; hladnu vatru, suvi led ili tešku maglu kao i više vrsta konfeta (kako vazdušnih tako i elektro konfeta). Materijale koje koristimo za pirotehničke efekte, prosli su sve neophodne provere i ispitivanja.

Specijalni pirohetnički efekti:

  • Svetlosni efekti – elefkti vulkana: različite dužite trajanja i visine (na otvorenom i u zatvorenom prostoru)
  • Suvi Led: prostire se po podu u vidu oblaka(magle), bez mirisa i vlage
  • Dim: elfekti dima bez mirisa

Pirotehnika, oprema za Lov - MP Tropic Novi Banovci

U našem širokom asortimanu možete naći veliki izbor sportskog i lovačkog oružja i opreme: razni tipovi lovačkih puški, karabina, revolvera, vazdusnih pušaka, tetivnog oruzja kao i municije raznih kalibara. Pratimo sve standarde kao i potrebe lovaca, samim tim svojim klijentima nudimo kvalitetnu i pouzdanu opremu po pristupačnim cenama.

Pirotehnika, oprema za Lov - MP Tropic Novi Banovci

Pregled našeg asortimana i usluga detaljnije možete pogledati na našem sajtu ( klik ovde ). Posetite nas i pronađite sve od pirotehnike, opreme za lov na jednom mestu, po povoljnim cenama! Naši zaposleni će Vam rado pomoći stručnim savetima prilikom odabira proizvoda!

 

MP Tropic Novi Banovci

 

 

Dajte svom poslovanju nove mogućnosti, da bi se razvijalo u pravom smeru. Zauzimite željenu poziciju na tržištu uz pomoć adekvatnog modela predstavljana klijentima! Mi smo tu da Vam pomogdemo, Vaš Global Media Group!

Galerija Slika

Vaša email adresa je sigurna sa nama.
Ocena
5.0 Vaša ocena
Dodaj Slike