Pretraga
Dodaj Oglas
Rs

Opis

 

Građevinski radovi Ćuprija – Građevinar DOO

 

Građevinski radovi Ćuprija

Preduzeće Građevinar DOO, bavi se izvođenjem građevinskih i građevinsko-zanatskih radova, kao i proizvodnjom betonske galanterije. Sedište firme nalazi se u Ćupriji. Dugogodišnje iskustvo i saradnja sa mnogim firmama i klijentima najbobolje govore o kvalitetu rada, preduzeća „Građevinar DOO“.

 Građevinski radovi Ćuprija - Građevinar DOO

Gradjevinarstvo je širok pojam koji obuhvata veliki broj oblasti, u koje se ubrajaju planiranje, projektovanje, izgradnja, nadgledanje i dr. Dalje, podela se vrši na niskogradnju, visokogradnju i hidrogradnju.

Oblast poslovanja našeg preduzeća je visokogradnja, gde se bavimo izgradnjom: zgrada, svih vrsta kuća, administrativnih, stambenih i poslovnih objekata. Naša najveća i najvažnija obaveza je da budemo najkvalitetniji i najbolji u onome što radimo!

 Građevinski radovi Ćuprija - Građevinar DOO

Usluge – Građevinar DOO Ćuprija:

  • Izvođenje grubih građevinskih radova
  • Viskogradnja
  • Proizvodnja betonske galanterije 

 Građevinski radovi Ćuprija - Građevinar DOO

Naše preduzeće ističe se dobrom radnom etikom, pratimo sve sandarde, poštujemo sve dogovore i vremenske rokove! Cilj nam je da svim svojim klijentima pružimo kompletnu uslugu, i jednistvnu kombinaciju kvaliteta i povoljnih cena!

Za više informacija možete nas pozvati na navedeni broj telefona, ili nas kontaktirajte putem email adrese!

 

 

Građevinski radovi Ćuprija

Građevinar DOO – Ćuprija

 

 

Ukoliko želite da svoje poslovanje promovišete uz pomoć digitalnog marketinga? Ono što je potrebno znati jeste, koju strategiju promovisanja odabrati. Posetite naš blog, i saznajte više o marketingu i njegovim strategijama, Vaš Global Media Srbija!

Galerija Slika

Vaša email adresa je sigurna sa nama.
Ocena
5.0 Vaša ocena
Dodaj Slike