Pretraga
Dodaj Oglas
Rs

Opis

 

Grubi građevinski radovi – Leštane Beograd – Tasić Gradnja

 

Grubi građevinski radovi – Leštane Beograd 

Firma Tasić Gradnja iz Leštana, bavi se izvođenjem grubih građevinskih radova: izradom temeljne i spratne ploče, izradom svih vrsta krovova. Kao i zidanjem od temelja do krova po sistemu „ključ u ruke“.

Grubi građevinski radovi Leštane Beograd - Tasić Gradnja Grubi građevinski radovi Leštane Beograd - Tasić Gradnja

Firma Tasić Gradnja, nudi usluge:

  • Izrade temeljne i spratne ploče – Betonske temeljne i spratne ploče (sa postavljanjem izolacije, vezivanjem armature, ugradnjom betona kao i postavljanjem vertikalne izolacije s preklopima na ivicama.)
  • Izrade krovova – Izrada svih vrsta krovova, sanacija, prepravke, popravke, postavljanje tegole, crepova i svih pokrivnih materijala.
  • Izgradnja po sitemu „ključ u ruke“ Kuće od temelja do krova po sistemu „ključ u ruke“ ili po vašem izboru, radovi po fazama. Takođe radimo i garaže, vikendice i druge objekte.

Grubi građevinski radovi Leštane Beograd - Tasić Gradnja

Pored navedenih usluga, vršimo i usluge: 

  • Izrade svih vrsta krovova
  • Sanacije
  • Popravke
  • Prepravke

Naša firma raspolaže stručnim timom i svom neophodnom opremom i alatoma za kvalitetan rad. O kvalitetu našeg rada najbolje govori uspešna saradnja sa mnogobrojnim investitorima i klijentima.

Takođe, posedujemo veliko iskustvo u postavlljanju crepova, tegole i ostalih pokrivnih materijala. Obavljamo radove u svim fazama, tako da klijenti od nas mogu da očekuju kompletnu uslugu izvođenja građevinskih radova.

Grubi građevinski radovi Leštane Beograd - Tasić Gradnja

Obratite nam se s poverenjem i uverite se u kvalitet i profesionalnost našeg rada! Za sve dodatne informacije možete nam se obratiti putem navedenih kontakta!

 

Grubi građevinski radovi – Leštane Beograd

Tasić Gradnja

 

 

 

„Budite na korak ispred svih, predstavite Vaše poslovanje na pravi način“, Vaš GMG tim!

Galerija Slika

Items Reviewed - 1

5.0Very Good
Ocena
5.0

Miroslav

5

Dobar dan interesuje me izrada temelja sa vašim materijalom plac se nalazi na Dunavu blizu vode ako možete da mi kažete okvirnu cenu,temelj bi bio 100m2.Hvala

Vaša email adresa je sigurna sa nama.
Ocena
5.0 Vaša ocena
Dodaj Slike