Pretraga
Dodaj Oglas
Rs

Izdavanje apartmana – Vila „Marija“ Divčibare

Otvoreno

Opis

Izdavanje apartmana – „Vila Marija“ Divčibare

 

Izdavanje apartmana – Divčibare

Vila Marija“ na Divčibarama je novoizgrađeni moderan objekat koji se nalazi u jednom od najmirnijih i manje prometnih delova Divčibara. Objekat poseduje centralno grejanje, koje u zimskom periodu radi stalno. Nalazi u neposrednoj blizini apartmanskog naselja Borik i hotela Petošević, od hotela Divčibare je udaljen oko 1000m.

Izdavanje apartmana - "Vila Marija" Divčibare

Smeštajne jedinice imaju popločano dvorište, kuhinju sa rernom i sopstveno kupatilo. Svaka jedinica takođe poseduje prostor za dnevni boravak, kao i trpezariju. Ponuda vile „Marija“ obuhvata i igralište za decu.

Vila „Marija“ nudi 6 funkcionalnih i moderno opremljenih apartmana. Svaki apartman ima obezbeđeno parking mesto, i  poseduje TV uređaj. Apartmani su ocenjeni sa 4 zvezdice.

Izdavanje apartmana - "Vila Marija" DivčibareIzdavanje apartmana - "Vila Marija" Divčibare

Izdavanje apartmana – Divčibare – Vila „Marija“ 

Apartman 1

Apartman br.1 je predviđen za boravak do 4 odrasle osobe. Poseduje dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, spavaću sobu i kupatilo.  Površina apartmana je oko 30,50m2, slike su dostupne na linku iznad.

Apartman 2

Predviđen je za boravak do 5 odraslih osoba.Po strukjturi i opremljenosti sličan prethodnom, a površina apartmana je oko 28,27m2.

Apartman 3

Apartman br.3 za boravak do 4 odrasle osobe. Površina apartmana je oko 31,58m2. Galerija slika dostupna na linku iznad.

Apartman 4

Apartman na Divčibarma br.4 je za boravak do 5 odraslih osoba, veličina apartmana je oko 28,27m2, galerija je na linku iznad.

Apartman 5

Studio-dupleks sastoji se iz dve celine povezane stepenicama, prediđen je za maksimalno 5 osoba. U prvom nivou dupleksa nalazi se dnevni boravak sa kuhinjom, trpezarijom i kupatilom. Drugi nivo sastoji se od spavaće sobe sa tri ležaja, površina studija 33m2.

Apartman 6

Studio-dupleks br.6. sastoji se iz dve celine povezane stepenicama, takođe je predviđen za do 5 osoba. U prvom nivou nalazi se hodnik, dnevni boravak sa kuhinjom, trpezarijom i kupatilom. Drugi nivo sastoji se od spavaće sobe, u kojoj su smeštenadva ležaja, površina46m2.

 

 Divčibare

 

Divčibare predstavlja predivno mesto za opuštanje i domor sa porodicom i prijateljima. Okruženo obeleženim stazama za pešačenje koje su kategorisane po usponu i težini. Netaknuta priroda i ljubazni domaćini su ono što krase ovu planinu. Mir i tišina je nešto što će Vas sigurno prijatno iznenaditi na ovoj. Njeni vidikovi, pešačke staze kroz borovu šumu, kao i vodopadi i manastiri su nešto što treba posetiti.

Rezervišite svoje mesto na vreme!

Sve dodatne informacije možete dobiti putem navedenih kontakata! 

 

 

Izdavanje apartmana – „Vila Marija“ Divčibare

 

 

 Global Media Srbija

Galerija Slika

Vaša email adresa je sigurna sa nama.
Ocena
5.0 Vaša ocena
Dodaj Slike