Pretraga
Dodaj Oglas
Rs

Prodaja ekskluzivnih apartmana Divčibare – Wind Resort

Otvoreno

Opis

 

Prodaja ekskluzivnih apartmana Divčibare – Wind Resort

 

Prodaja ekskluzivnih apartmana Divčibare

Apratmani Wind Resort Divčibare, su nove, ekskluzivne stambene jedinice smeštene u mirnom i lepom kraju Divčibara. Wind Resort apartmani su planinskom stilu, sa pogledom na okolne obronke Maljena. Nalaze se kod hotela Petošević, veličine su 30 i 40 kvm.

Prodaja apartmana Divčibare - Wind Resort Prodaja apartmana Divčibare - Wind Resort

Naši apartmani su izolovani staklenom vunom (15 cm), imaju petokomornu stolariju, kao i podno grejanje u kupatilu i kuhinji. Podovi – parket s klase, apartmani takođe poseduju: video nadzor, kartice sa čipom za ulaz, grejanje spoljnog ulaza, odvojena struja i voda, parking mesto, ostavu po želji kupca. 

Uvek raspolažemo najboljim i najkvalitetnijim apartmanima koje prodajemo po povoljnim cenama, na jednoj od najlepših planina, Divčibarama. Ističemo se kvalitetom, efikasnošču i povoljnim cenama, ostvarimo smo upešnu saradnju sa velikim brojem klijenata, što je naša najbolja preporuka.

Prodaja apartmana Divčibare - Wind Resort

Detalje o  stambenim jedinicama koje nudimo možete pogledati na našem sajtu. Za informacije o apartmanima, ceni po kvadratu i za sve dodatne infromacije obratite nam se putem navedinih kontakata, radujemo se budućoj saradnji!

 

Wind Resort Divčibare

Prodaja ekskluzivnih apartmana Divčibare

 

 

 

 

Digitalni marketing je postao neizostavni deo svakog poslovanja, ipak kao i u svakoj sferi poslovanja mogu se javiti određeni problemi. Kako bi izbegli potecijalne probleme digitalnog marketinga, potrebno je razmotriti sve aspekte u kreiranju kampanje. Informišite se o formiranju kvalitetne strategije i kontaktirajte nas, a mi ćemo Vam pomoći da se na adekvatan način predstavite na tržištu, Global Media Srbija!

Vaša email adresa je sigurna sa nama.
Ocena
5.0 Vaša ocena
Dodaj Slike