Pretraga
Dodaj Oglas
Rs

Iznajmljivanje apartmana Zlatibor – „Diamond Lux Apartmani“

Otvoreno

Iznajmljivanje apartmana Zlatibor – „Diamond Lux Apartmani“

Otvoreno

Opis

Iznajmljivanje apartmana Zlatibor – „Diamond Lux Apartmani“

 

Iznajmljivanje apartmana Zlatibor

ApartmaniDiamond Lux nalaze se u novom, luksuznom objektu sa liftom, u neposrednoj blizini svih turističkih sadržaja koje nudi Zlatibor. Kompletno su opremljeni novim i modernim nameštajem i svim potrebnim stvarima za ugodan i idiličan boravak. 

Sastoje se iz dnevnog boravka, kompletno opremljenom kuhinjom i trpezarijskim delom, odvojene spavaće sobe, kupatila i terase.

Iznajmljivanje apartmana Zlatibor - "Diamond Lux Apartmani"

Besplatan, bežični internet (WiFi), kablovska TV sa LCD televizorom u dnevnom boravku, prijatan ambijen i udobnost je ono što Vas očekuje u „Diamond Lux“ apartmanima.

Takođe, za sve goste apartmana obezbeđeni su: čisti peškiri i posteljina, pribor i posuđe, fen, kao i parking mesto.

U blizini apartmana se nalaze se: marketi, restorani, tržni centar, kao objekti koji nude relaksaciju, bazeni i wellnes, sve ono što će upotpuni Vaš odmor na Zlatirobu!

Iznajmljivanje apartmana Zlatibor - "Diamond Lux Apartmani"Iznajmljivanje apartmana Zlatibor - "Diamond Lux Apartmani" - smeštaj

Sadržaji i aktivnosti na Zlatiboru?

Kada ste već pronasli idealni smeštaj, dobro je proveriti koje sve mogućnosti pruža Zlatibor!  Ovde se mogu naći najrazličitje aktivnosti tokom cele godine. Pored zimskih aktivnosti koje planina nudi, postoji široka lepeza interesantnih, turističkih događaja zbog čega je boravak na Zlatiboru idealan tokom svih perioda godine.
  • Zimski period je karakstičan za sportske aktivnosti na snegu, koje možete upražnjavati na ski centru Tornik, koji nudi 5 ski staza i žicaru do samo vrha.
  • Tokom letnjih meseci, takođe postoji mnoštvo različitih mugućnosti. Budite sigurni da ćete pronaći nešto po svojoj meri i ukusu! Planina je idealna za: planinarenje, jahanje konja, zip line, karting, paraglajding, paintball. U letnje aktivnosti svakako ubrajamo i kupanje na otvorenim bazenima i okolnim kupalištima.

Rezervišite svoje mesto na vreme i Vaš idealan odmor na Zlatiboru može da počne! 

 

Informacije i rezervacije:
Pozovite!  

060/823 18 60; 060/60 31 002

 

Iznajmljivanje apartmana Zlatibor – „Diamond Lux Apartmani“

 

 

 

Galerija Slika

Vaša email adresa je sigurna sa nama.
Ocena
5.0 Vaša ocena
Dodaj Slike