Pretraga
Dodaj Oglas
Rs

Opis

Zlatibor smeštaj – Apartmani Iskra 2

 

Zlatibor smeštaj – Apartmani Iskra 2

Apartman Iskra 2 je novi smeštaj na Zlatiboru, lociran na jednom od najatraktivnijih mesta na ovom popularnom turističkom odredištu. Na svega par minuta šetnje od prelepog zlatiborskog jezera i centralnog trga, apartman se nalazi u novoj zgradi, na adresi Svetogorska 4, Zlatibor.

Zlatibor smeštaj - Apartmani Iskra 2

Ambijent okružen borovinom, mir i tišina, sve zanimljivosti Zlatibora na dohvat ruke

 

Ambijent okružen borovinom, mir i tišina, a opet, sve zanimljivosti koje Zlatibor može da pruži su na dohvat ruke gostima. Smeštaj je pogodan za boravak 4 odrasle osobe, poseduje spavaću sobu sa bračnim krevetom i LCD TV-om, dnevnu sobu, kuhinju i fantastično moderno kupatilo.

Dnevni boravak poseduje kauč na rasklapanje, veliki LCD TV, trpezarijski deo sa stolom i 4 stolice, dok se kroz prozor pruža nesvakidašnji pogled na borovinu Zlatibora. Kuhinja apartmana Iskra 2 poseduje ravnu ploču za kuvanje, frižider, kompletan pribor za jelo i spremanje hrane.

Zlatibor smeštaj - Apartmani Iskra 2

Gostima smeštaja je dostupan bežični internet, kablovski tv kanali, fen za kosu, čista posteljina, peškiri, kao i ostali toaletni pribor. Grejanje u apartmanu je centralno/etažno na struju, a gosti sami mogu da podese željenu temperaturu. Apartman poseduje parking mesto, dok se u podnožju zgrade nalazi dobro snabdeven market.

Zlatibor smeštaj - Apartmani Iskra 2 Zlatibor smeštaj - Apartmani Iskra 2

Smeštaj nije pets friendly.

Rezervišite svoj boravak u apartmanu Iskra 2 i uživajte u svemu što Zlatibor može da ponudi.

Ukoliko su Vam potrebne dodatne informacije, budite slobodni da nas kontaktirate putem navedenog telefona ili email-a! 

 

 

Zlatibor smeštaj – Apartmani Iskra 2

 

 

Global Media Group

Galerija Slika

Vaša email adresa je sigurna sa nama.
Ocena
5.0 Vaša ocena
Dodaj Slike