Pretraga
Dodaj Oglas
Rs

Opis

Kuća Davidović – Odmor i seoski turizam

 

Odmor i seoski turizam Despotovac – Kuća Davidović

Planirate odmor ili nezaboravni vikend u Srbiji? -Kao jedno od prvih registrovanih domaćinstava koje se bavi seoskim turizmom u gornjoj Resavi, sa decenijom iskustva, kuća Davidović je pravi izbor za Vas!

Domaćinstvo Davidović nalazi se u Despotovcu, u ulici Vinogradarska 16. Raspolaže sa dve smeštajne jedinice koje će zadovoljiti sve Vaše potrebe. U apartmanu u prizemlju, pronaći ćete jednu dvokrevetnu sobu sa mogućnošću proširenja za decu. Tu je i kuhinja za samostalnu pripremu hrane, prostrano kupatilo i soba za dnevni boravak sa kaminom, televizorom, terasom, dvorištem i garažom.

Kuća za odmor i seoski turizam Despotovac Kuća za odmor i seoski turizam Despotovac

“STUDIO“ na spratu nudi vam još jednu dvokrevetnu sobu sa mogućnošću proširenja za decu. Tu je i priručna kuhinja za samostalno pripremanje hrane, udoban dnevni boravak i kupatilo. Na raspolaganju Vam je terasa na spratu, kao i korišćenje terase u dvorištu. Uživajte u prelepom pogledu na Despotovac i okolinu. Naravno, obezbeđen je i parking u dvorištu ili garaži.

Domaćini će vam rado pružiti informacije o lokalnim atrakcijama i mestima koja vredi posetiti. U sezoni, možete uživati u svežem povrću i voću iz naše sopstvene proizvodnje. Kuća je otvorena tokom cele godine, a tokom hladnijih meseci (novembar-mart), možete se opustiti uz kamin i prošetati okolnim brdima. Dočekajte Novu godinu na poseban način i organizujte skijanje i sankanje na divnim terenima u okolini.

Kuća za odmor i seoski turizam Despotovac Kuća za odmor i seoski turizam Despotovac

U blizini se nalazi veći broj restorana sa domaćom kuhinjom, tako da ćete imati priliku da uživate u autentičnom ukusu lokalne hrane.

Odmor u kući Davidović pruža Vam mogućnost da uživate u čistom vazduhu, šetnjama kroz šume i livade, posetite kulturno-istorijske spomenike, berete šumske plodove, pripremate zimnicu, pa čak i uživate u lovu i ribolovu.

Odmor i seoski turizam Despotovac – Kuća Davidović

Global Media Group

Vaša email adresa je sigurna sa nama.
Ocena
5.0 Vaša ocena
Dodaj Slike