Pretraga
Dodaj Oglas
Rs

Opis

 

ALU i PVC stolarija Despotovac  – ALUMILE DOO

 

ALU i PVC stolarija Despotovac Despotovac  

Firma ALUMILE DOO iz Despotovca, bavi se proizvodnjom aluminijumskih ograda i alu i pvc stolarije. Proizvode odlikuje izuzetna funkcionalnost i kvalitet. Obojeni aluminijumski profili, dekorativnog izgleda i vrhunskih karakteristika omogućavaju dug vek trajanja proizvoda.

ALU i PVC stolarija Despotovac - ALUMILE DOO ALU i PVC stolarija Despotovac - ALUMILE DOO

U bogatom asortimanu firme „ALUMILE DOO“ možete naći:

  • Aluminijumske ograde
  • Kapije
  • Vrata
  • Roletne
  • Komarnike
  • Garažna vrata i dr

Aluminijumske ograde izrađuju se od uvoznih profila, u bojama po RAL karti, postupkom plastifikacije i eloksaže zaštićene su od atmosferskih uticaja.

Za izradu alu i pvc stolarije koristimo materijale renomiranih proizvođača, tako da je kvalitet i dugotrajnost zagarantovana!

 

ALU i PVC stolarija Despotovac - ALUMILE DOO

Pvc i alu stolarija ALUMILE DOO – Despotovac

Poslujemo dugi niz godina, radimo profesionalno, pouzdano i kvalitetno. Pratimo sve svetske standarde i plasiramo ih na naše tržište, kako bi svojim klijentima pružili što bolju uslugu. Ostvarili smo uspešnu saradnju sa mnogim klijentima, samim tim slobodno možemo reći da su naši proizvodi ugrađeni u veliki broj stambenih i poslovnih objekata širom Evrope i Srbije.

ALU i PVC stolarija Despotovac - ALUMILE DOO

Katalog naših proizvoda, i usluga koje nudimo detaljnije možete pregledati na našem poslovnom sajtu. Posetite nas i uverite se u dugotajsnost i kvalitet naših proizvoda!

Za više informacije, budite slobodni da nas kontaktirate putem navedenih brojeva telefona ili putem email adrese!  

 

ALUMILE DOO Despotovac

 

 

 

Promovišite svoje poslovanje na našem portalu, budite konkurentni u svojoj delatnosti, Global Media Group! Posetite i naš blog-post stranu i informišite se o svim mogućnostima i predonstima digitalnog marketinga. 

Galerija Slika

Vaša email adresa je sigurna sa nama.
Ocena
5.0 Vaša ocena
Dodaj Slike