Pretraga
Dodaj Oglas
Rs

Opis

 

Izolaterski radovi Beograd – Hidroizolacija – STANMIL

 

Izolaterski radovi Beograd

Firma STANMIL iz Beograda, bavi se izvođenjem hidroizolaterskih radova ( od temelja do krova), kao i proizvodnjom i distribucijom betonskih elemenata. Hidroizolacioni radovi na:  temeljima, podovima, zidovima, terasama, kupatilima, ravnim krovovima, bazenima, rezervoarima za vodu, mostovima i svuda gde je to potrebno.

Izolaterski radovi Beograd - Hidroizolacija - STANMIL Izolaterski radovi Beograd - Hidroizolacija - STANMIL

Takođe „STANMIL“ nudi i usluge presecanje kapilarne vlage u podrumskim zidovima od opeke. Radove obavljamo po principu dvorednog bušenja zida i nalivanje preparata za presecanje vlage.

Za svaki ugovoreni posao obezbeđujemo prateći materijal, garanciju na obavljene radove dajemo od 1 do 10 godina. Za hidroizolaterske radove koristimo materijale proizvođača: Sika, Isomat, Vilas, Tim Izolirka, Fim Kanjiža, Spamil i dr.

Izolaterski radovi Beograd - Hidroizolacija - STANMIL

Betonski proizvodi i behaton ploče

Proizvodimo behaton ploče raznih dimenzija, debljina ( 2,5cm, 3cm, 4cm i 6cm), oblika i boja, sve po potrebi naših klijenata. Pored toga u širokom asortimanu naše firme možete naći: ivičnjake, rigole i rastere, kao i drugu vibro livenu galanteriju. Za proizvodnju svih navedenih betonskih proizvoda koristimo kvalitetne marke cementa i aditive za plastičnost i trajnost. 

Izolaterski radovi Beograd - Hidroizolacija - STANMIL

Proizvodi iz naše ponude mogu se koristiti za uređenje: staza, trgova, parkirališta, biciklističkih staza, stepenika, oko bazena kao i kod uređenja drugih privatnih i poslovnih objekata i drugih javnih površina.

Ako trazite kvalitetnog izvođača hidroizolaterskih radova i proizvođača betonskih ploča i elemenata onda ste na pravom mestu!

„STANMIL“ će se svojim radovima uklapati u Vašu dinamiku i omogućiti da se svi radovi izvedu brzo i efikasno uz garantovani kvalitet!

Detaljnu podunu naših proizvoda i usluga možete videti na našem poslovnom portalu, za sve ostale informacije možete nas kontaktirati putem telefona ili email-a!

 

Hidroizolacija – STANMIL 

Izolaterski radovi Beograd

 

 

Ukoliko želite da saznate više o tome žašto je digitalni marketing bitan za Vaše poslovanje, i koji su njegovi benefiti, posetite naš portal. Vaš Global Medi Srbija tim!

Galerija Slika

Vaša email adresa je sigurna sa nama.
Ocena
5.0 Vaša ocena
Dodaj Slike