Pretraga
Dodaj Oglas
Rs

Kovani elementi – Bačka Palanka – VSR-ART

Kovani elementi – Bačka Palanka – VSR-ART

Opis

 

Kovani elementi – Bačka Palanka – VSR-ART

 

Kovani elementi – Bačka Palanka

Firma VSR-ART, bavi se prodajom elemenata od kovanog gvožđa. Kovani elementi iz proizvodnog asortimana VSR-ART-a mogu se koristiti u izradi: kapija, ograda, vrata, rešetki, kostrukcija, ograda za stepeništa i terase.

Kovani elementi - Bačka Palanka - Kovani elementi - Bačka Palanka -

Kovani elemeti

 

U kategoriji „kovani elementi“ mogu se pronaći različiti ukrasi: elementi iz prirode poput cveta i listova pojedinačnih ili duplih, ukrasi od bakra pod nazivom basket. U kovane elemente spadaju i ukrasne kvake, kao i vrhovi različitih oblika, kugla i poklopaca sa kuglom. U ovoj kategoriji moguće je pronaći i rozetne i stubiće različitih dimenzija i oblika. Takođe i unutrašnje delove kvaka i sklopove i točkiće za klizne kapije. 

Kovani elementi - Bačka Palanka -

VSR-ART Bačka Palanka

 

Naša firma sa sedistem u Backoj Palanci je nova, težimo ka tome da ostvarimo sto više poslovnih kontakata i da klijentima pružimo kvalitetnu uslugu po najpovoljnijim cenama. Imamo široki asortiman visoko-kvalitetnih proizvoda po veoma niskim cenama. Proizvode iz našeg asortimana odlikuje kvalitet, moderan dizaj i dugotrajnnost. 

Kovani elementi - Bačka Palanka -

Otvoreni smo za saradnju sa svim klijentima kojima su potrebni proizvodi iz naše ponude. Radimo pouzdano, profesionalno, kvalitetno, poštujemo sve dogovore i rokove, uvek smo spremni da klijentima izađemo u susret! Ukoliko su Vam potrebni kovani elementi, kontaktirajte nas i nabavite potrebne elemente po najpovoljnijim cenama!

 

Sve dodatne informacije možete dobiti na navedenim kontaktima!

 

VSR-ART – Bačka Palanka 

Kovani elementi – Bačka Palanka

 

 

Informacije o našim paketima i uslugama, možete nači na našem portalu, ili nas kontaktirajte, Global Medija Group tim!

Galerija Slika

Vaša email adresa je sigurna sa nama.
Ocena
5.0 Vaša ocena
Dodaj Slike