Pretraga
Dodaj Oglas
Rs

Opis

 

 EUROAS – Auto škola Bačka Palanka

 

Auto škola EUROAS Bačka Palanka vrši obuku vozača za kategorije: A, AM, A1, A2, B, C, F i CE. Takođe organizuje dodatne časove za postojeće vožačePosluje sa višedecenijskim iskustvom (od 1990. godine), a godišnje osposobi preko 400 polaznika!

Auto škola Bačka Palanka - EUROAS

Auto škola EUROAS je pouzdan partner ukoliko želite da na pravilan način savladete vožnju i pravila u saobraćaju! 

Obuku kandidata vršimo u dobro opremljenim učionicama koje poseduju sva potreba tehnička i nastavna sredstva. Za teorijsko izvođenje nastave zaduženi su diplomirani inženjeri saobraćaja sa višegodišnjim iskustvom u praksi. Koncept rada naše auto škole zasniva se na tome da prolaze obuku po najvišim kriterijumima uz poštovanje svih standarda i zakona. 

Auto škola Bačka Palanka - EUROAS Auto škola Bačka Palanka - EUROAS

Praktični časovi, odnosno časovi vožnje realizuju se na vozilima marke Mercedes (A klase) i VW (Golf i Polo). Obuku vršimo tokom celog dana.

Svim svojim kandidatima dajemo mogućnost da sami biraju instruktore, termine za vožnju i vozila na kojima će se obuka realizovati. Naš dugogodišnji rad garantuje uspešnu i kvalitetnu obuku, što se može potvrditi visokim procentima prolaznosti kandidata na polaganjima.

Auto škola Bačka Palanka - EUROAS

Svojim angažovanjem nastojimo da svi naši kandidati polože vozački ispit, i da postanu odgovorni i dobri učensici u saobraćaju.

Ukoliko su Vam potrebne informacije u vezi obuke ili ako imate bilo kakva pitanja u vezi našeg rada, obratite nam se putem navedenih kontakata, tu smo za Vas! 

 

EUROAS – Auto škola Bačka Palanka

 

 

Vaša email adresa je sigurna sa nama.
Ocena
5.0 Vaša ocena
Dodaj Slike