Pretraga
Dodaj Oglas
Rs

Paletni regali Užice -Dexion Company – Proizvodnja i montaža

Opis

 

Paletni regali Užice – Dexion Company- Proizvodnja i montaža

 

Paletni regali Užice – Proizvodnja i montaža

Kompanija Andra Palet iz Užica, bavi se proizvodnjom, distribucijom, montažom i demontažom svih vrsta paletnih regala. Iz ponude izdvajamo sledeće tipove paletnih regala:

  • Konvencionalni
  • Drive in
  • Protočni-roler
  • Pokretni
  • Konzolni

Paletni regali su idealno rešenje za opremanje skladišta i distributivnih centara. Omogućavaju skladištenje svih vrsta i tipova paleta. Lako i brzo se montiraju, vrlo su stabilni i pouzdani, pa zadovoljavaju najviše evropske standarde u pogledu metalne opreme –  metalnih regala.

U ponudi naše firme naći ćete paletne regale za sve namene, koji su maksimalno prilagodljivi svakom teretu u smislu težine i gabarita. Pored novih, nudimo i polovne, malo korišćene paletne regale. 

Paletni regali Užice - Andra Palet - Proizvodnja i montaža Paletni regali Užice - Andra Palet - Proizvodnja i montaža

Nalazimo se u Užicu na adresi Šarganska 20/a, poslujemo na teritoriji cele Srbije. Naš rad i proizvode odlikuje, pouzdanost i kvalitetet. Otvoreni smo za saradnju sa svim klijentima kojima su potrebni naši proizvodi i usluge. Radimo kvalitetno, poštujemo sve dogovore i vremenske rokove, cilj nam je da svim našim klijentima pružimo vrhunske proizvode po povoljnim cenama!

Posetite nas i lično se uverite!

Za više informacija, obratite nam se na navedenim kontaktima, ili posetite naš poslovni portal!

 

 

Paletni regali Užice – Proizvodnja i montaža

Dexion Company

 

 

 

Iskoristite sve benefite digitalnih platformi, kako bi laške predstavili poslovanje svojoj ciljnoj grupi, kontaktirajte nas, GMG Srbija!

Galerija Slika

Vaša email adresa je sigurna sa nama.
Ocena
5.0 Vaša ocena
Dodaj Slike