Pretraga
Dodaj Oglas
Rs

Popravka i servis televizora Beograd- LCD i LED televizori – Skadric Eletrotehnika

Popravka i servis televizora Beograd- LCD i LED televizori – Skadric Eletrotehnika

Opis

Skadric Elektrotehnika

 

Firma sa dugogodišnjim iskustvom, specijalizovana za TV servis – popravka televizora: LCD i LED. Radimo sve marke i tipove televizora: Philips, LG, Samsung, Fox, Vox, Vivax, Adler, Tesla, Hisensne i druge.

 

   

 

Godine 1990, osnivamo privatno preduzeće “Skadrić elektronik” za bavljenje trgovinom tehničke robe kao i servisa. Od 1990-2000. godine bavimo se trgovinom TV, muzičkih uređaja i manjih kućnih aparata, najpoznatijih marki i direktan uvoz iz Nemačke. Poznata prodajna mesta su nam na sajmu hala 12 od 1990-1999. kao i gradić Pejton i na Zvezdari ulica XXI divizije.

 

 Od maja meseca 1999. prekidamo sa trgovinom tehničke robe ustupamo svoj poslovni prostor za potrebe vojske s obzirom na tadašnje okonosti zbog NATO bombardovanja. Za svo to vreme radio je TV servis do danasnjeg dana kao i nadalje u ulici 21. Divizije br. 21.

Kao najstariji aktivan elektrotehničar slabostrujaš razvio sam kvalitetne servisne usluge, popravke TV i ostalih električnih uređaja, što i garantuje moje iskustvo.

 

   

 

Garantujemo svojim mušterijama kvalitetnu, korektnu uslugu sa najpovoljnijim cenama i garancijom.

Pre svake završne popravke mušterije obaveštavamo i upoznajemo o stanju TV aparata, isplativosti ulaganja i cenom. Stranka nije dužna da prihvati opravku niti da plati pregled TV ili drugog aparata. Terensku službu trenutno nemamo ali je uvodimo uskoro.

 

             

 

 

Skadric Elektrotehnika

 

 

Galerija Slika

Vaša email adresa je sigurna sa nama.
Ocena
5.0 Vaša ocena
Dodaj Slike