Pretraga
Dodaj Oglas
Rs

Prirodni kamen i obrada kamena – Dekor kamen- Čajetina

Prirodni kamen i obrada kamena – Dekor kamen- Čajetina

Opis

 

Prirodni kamen i obrada kamena- Dekor kamen- Čajetina

 

Prirodni kamen i obrada kamena – Čajetina

Firma „Dekor kamen“ iz Čajetine, bavi se obradom prirodnog kamena. U njihovoj ponudi možete naći veliki izbor prirodnog kamena u štanglicama raznovrsnih boja. Kamen je u dimenzijama 2, 3, 4 ili 5 cm, a takođe postoji mogućnost sečenja po meri i želji klijenta. Prirodni kamen iz naše ponude ističe se vrhunskim kvalitetom, po najpovoljnijim cenama na domaćem tržištu. 

Prirodni kamen i obrada kamena - Dekor kamen- Čajetina

„Dekor kamen“, Čajetina- ponuda:

  • Prirodni kamen
  • Štanglice
  • Lomljeni kamen
  • Kamen za zidanje

Pored ugradnje kamena vršimo i usluge prevoza, a postoji i mogućnost isporuke na adresi kupaca. Posedujemo modernu tehnologiju za obradu prirodnog kamena, tako da smo u mogućnosti da realizujemo različite ideje i projekte.

Prirodni kamen i obrada kamena - Dekor kamen- Čajetina Prirodni kamen i obrada kamena - Dekor kamen- Čajetina

Prirodni kamen iz naše ponude, može se vrlo lepo iskoristiti u uređenju enterijera. Oblaganje zidova prirodnim kamenom, šankovi i kamini samo neke su od mogućnosti. Skoro svaka vrsta prirodnog kamena se može iskoristiti za dekoraciju i uređenje enterijera, uz savete naših stručnjaka ćete moći da pronađete najbolju kombinaciju i oplemeniti i dekorisati prostor po Vašoj želji!

Prirodni kamen i obrada kamena - Dekor kamen- Čajetina

Poslujemo dugi niz godina, ostvarili smo uspešnu saradnju sa mnogim klijentima, što je naša najbolja preporuka. Poštujemo sve dogovore i rokove, i uvek se trudimo da svim klijentima izađemo u susret! Poslujemo na području Srbije, a kvalitet naših proizvoda i usluga je zagarantovan!

 

Za sve dodatne informacije obratite nam se putem gore navedenog broja telefona ili nam pišite na e-mail!

 

 

„Dekor kamen“

Prirodni kamen i obrada kamena  Čajetina

 

 

 

Potrebna je promocija Vašeg poslovanja? Odlučili ste se za digitalni marketing? Posetite naš portal i kontaktirajte nas, Global Media Srbija!

Galerija Slika

Vaša email adresa je sigurna sa nama.
Ocena
5.0 Vaša ocena
Dodaj Slike