Pretraga
Dodaj Oglas
Rs

Opis

Prodaja fotokopir aparata i stampaca INTEGRA BIRO DOO  Beograd

 

INTEGRA BIRO DOO bavi se uvozom, prodajom i servisiranjem biro opreme CANON i HP programa. Fotokopir aparatima, multifunkcijskim uređajima, faks aparatima, štampačima kao i prodajom potrošnog materijala, rezervnih delova, dopunom laserskih kertridža. Bavimo se i rentiranjem fotokopir aparata.  U ponudi imamo nove i polovne uređaje, na koje je garancija 12-24 meseca.

prodaja servis fotokopir aparata stampaca Beograd prodaja servis fotokopir aparata stampaca Beograd

 

Zahvaljujući dugogodišnjem radu u oblasti birotehnike imamo iskustvo koje garantuje kvalitet. Naši serviseri prolaze obuku na CANON seminarima i imaju potrebne sertifikate, te su obučeni za uređaje i nove i stare generacije.

prodaja servis fotokopir aparata stampaca Beograd

 

Vodeći računa da našim klijentima ponudimo što kvalitetniji asortima robe od  dobavljača biramo ono najbolje ih njihovog programa. U našoj ponudi ćete naći kako mašina za primenu u svakoj kancelariji, tako i mašine za profesionalnu upotrebu.

 

INTEGRA BIRO ima svoje predstavništvo u Kruševcu. Imamo preko 1000 korisnika. Mreža naših korisnika pokriva čitavu Srbiju. Za obavljanje delatnosti imamo sopstveni prostor i vozni park.

Odziv na pozive van Beograda je 24 časa, u Beogradu 12, a u hitnim situacijama svega nekoliko sati.

 

Za sve dodatne informacije možete posetiti naš sajt ( https://www.integrabiro.co.rs/ ) ili nas kontaktirajte putem telefona ili mail-a.

 

 

Prodaja fotokopir aparata i stampaca INTEGRA BIRO DOO 

 

Galerija Slika

Vaša email adresa je sigurna sa nama.
Ocena
5.0 Vaša ocena
Dodaj Slike