Pretraga
Dodaj Oglas
Rs

Opis

 

Proizvodnja boja za plastiku- Stecom – Stara Pazova

 

Proizvodnja boja za plastiku- Stara Pazova

Firma Stecom iz S. Pazove, bavi se proizvodnjom i prodajom masterbatch boja za plastiku. Posluje od 2005. kao distributer masterbatch boja, a od 2007. godine, pokreće sopstveni proizvodni program. Kvalitet proizvoda iz asortimana Stecom-a je  visokog ranga. O tome najbolje govori podatak, da ova firma ima uspešnu saradnju sa više od 80  zadovoljnih  klijenata u zemlji i inostranstvu, koji se bave  proizvodnjom predmeta od plastike.

Stecom – Stara Pazova: 

  • Pigmente za proizvodnju masterbač-a uvozimo iz Evropske unije
  • Pigmenti imaju ateste: za ambalažu; za prehranu i plastične dečije igračke
  • Posedujemo 5 kompaundera različitih kapaciteta, kao i najmoderniju laboratoriju za razvoj novih  nijansi  za sve zahtevnije tržište
  • Naši klijenti mogu dobiti veoma kvalitetne nijanse, prema svojim željama i potrebama

 Stecom - Stara Pazova - Masterbač/masterbatch boje za plastiku  Stecom - Stara Pazova - Masterbač/masterbatch boje za plastiku

Naša firma posluje uspešno dugi niz godina, pratimo sve svetske standarde i plasiramo ih na domaćem tržištu. Raspolažemo najnovijim tehnologijama, koristimo najkvalitetnije sirovine za proizvodnju masterbač boja za plastiku, što ima za rezulatat da su naši proizvodi poznati širom Evrope.

 Stecom - Stara Pazova - Masterbač/masterbatch boje za plastiku

Kvalitetni proizvodi i zadovoljni klijenti su glavni cilj našeg poslovanja, a i ono što nas čini boljim! Ukoliko su Vam potrebne masterbač boje za plastiku, posetite nas i izaberite neki od proizvoda iz našeg bogatog asortimana, i uverite se u kvalietet! 

 

Ukoliko imate neka dodatna pitanja, obratite nam se putem navedenih kontakata!

 

Proizvodnja boja za plastiku – Stara Pazova

Stecom 

 

Unapredite svoje poslovanje uz pomoć digitalnog marketinga, kontaktirajte nas, Vaš GMG Srbija tim!

Galerija Slika

Vaša email adresa je sigurna sa nama.
Ocena
5.0 Vaša ocena
Dodaj Slike