Pretraga
Dodaj Oglas
Rs

Proizvodnja i montaža prohromskih dimnjaka Srbija – Osa Limarija

Proizvodnja i montaža prohromskih dimnjaka Srbija – Osa Limarija

Opis

 

Proizvodnja i montaža prohromskih dimnjaka Srbija – Osa Limarija

 

Proizvodnja i montaža prohromskih dimnjaka Srbija 

Zanatska radnja Limarija Osa iz Svilajnca bavi se proizvodnjom dimnjaka od prohroma, dimnih cevi, kao i kolena za kotlove. Pored proizvodnje vrši i usluge montaže. Posluje skoro jednu deceniju, ističe po kvalititetu, što i dokazuje velikim brojem saradnji sa firmama i klijentima.

Proizvodnja i montaža prohromskih dimnjaka Srbija Proizvodnja i montaža prohromskih dimnjaka Srbija

Prohrom – nerđaju čelik, ima široku primenu, na trštu je poznat i pod nazivima: inox i rostfraj. U sastavu sadrži hrom i nikl u raličitim razmerama, što poboljšava kvalitet čelika.

Svojstva prohroma: 

  • Otpornost na visoke temperature i na kiseline
  • Slaba namagnetisanost
  • Dugotrajnost

Proizvodnja i montaža prohromskih dimnjaka Srbija – Limarija Osa

 

Proizvodimo dimnjake od prohroma (inoxa), radimo precizno i kvalitetno, vodimo računa o izradi svakog proizvoda. Elemente spajamo šelnama što garantuje sigurnost i brzu montažu. Uz dimnjake idu i zaštitne kape koje pospešuju strujanje dimnih gasova, i čuvaju unutrašnjost dimnjaka od padavina.

Proizvodnja i montaža prohromskih dimnjaka Srbija

Dimne cevi koje proizvodimo poseduju zaštitu specijalno crnom bojom ( otporna do 600°C), takođe imaju i silikonske gumice na spojevima za dodatnu sigurnost i za brzu i efikasnu motažu.

U našem asortimanu možete naći: dimnjake, dimovodne cevi za standardne peći i peći na pelet , cevi za kotlove, reducire, kape, kolena, zidne nosače, nastavke.  

Ukoliko klijenti imaju posebne zahteve, tu smo da izađemo u susret shodno našim mogućnostima. Poslujemo na teritoriji Srbije, kontaktirajte nas, radujemo se budućoj saradnji.

 

Za sve dodatne informacije obratite nam se putem navedenog telefona ili e-mail adrese. 

 

Limarija Osa – Svilajnac

 

 

Više o mogućnostima internet marketinga i konceptima njegovog korišćenja možete saznati na našem portalu, u blog sekciji. Vaš Global Media Group!

Galerija Slika

Vaša email adresa je sigurna sa nama.
Ocena
5.0 Vaša ocena
Dodaj Slike