Pretraga
Dodaj Oglas
Rs

Opis

 

Proizvodnja jarbola i zastava Beograd – Limex Coop

 

Proizvodnja jarbola i zastava Beograd. Limex Coop se bavi i izradom jarbola, zastava, banera svih dimenzija, reklamnih bilborda, panoa, plakata i druge galanterije. Jarboli su standardne visine 6, 8, 10 i 12 metara. Standardna boja jarbola je bela, međutim, u zavisnosti od zahteva kupca isporučujemo ih u različitim bojama, i visinama.

Proizvodnja jarbola i zastava Beograd - Limex Coop Proizvodnja jarbola i zastava Beograd - Limex Coop

Zastave se izrađuju od poliesterskog platna težine100gr/m2, platno ima rešetkastu strukturu, što omogućava pravilno lepršanje na vetru kao i njenu izdržljivost i trajnost. Zastave se izrađuju u tehnici digitalne štampe. Boje na zastavi otporne na UV zračenja.

Proizvodnja jarbola i zastava Beograd - Limex Coop

Radimo i posebne narudžbine prema potrebama i željama klijenata, zastave za enterijere od različitih vrsta materijala (poliamid, saten, svila, itd) u punom koloru. Kod nas u ponudi možete naći i:

  • banerebilbordereklamneroll up“ panoe i drugu reklamnu galanteriju.

Dajemo garanciju za kvalitet jarbola na period do 5 godina, uz uslov pravilnog rukovanja i održavanja u toku korišćenja. Posedujemo atest za kvalitet jarbola koji je izdao “Institut Kirilo Savić” Beograd.

Posetite nas i uverite se u kvalitet i dugotrajnost naših proizvoda, sve ostale informacije možete dobiti putem telefona ili mejla.

 

Limex Coop

 

 

Promovišite svoje poslovanje na najbolji način – Vaš GMG tim!

Promotivni Video

Galerija Slika

Vaša email adresa je sigurna sa nama.
Ocena
5.0 Vaša ocena
Dodaj Slike