Pretraga
Dodaj Oglas
Rs

Opis

Schiki Belt – Transportne trake i valjci

 

Transportne trake i valjci Inđija – Schiki Belt

Schiki Belt je vodeća kompanija koja pruža kvalitetne transportne trake i komponente za efikasnu proizvodnju. Prati trendove transformacije proizvodnje i digitalizacije kako bi Vam ponudio brze i kvalitetne proizvode.

Naša vizija je da Vam pomognemo da poboljšate pouzdanost, kvalitet i produktivnost vaše opreme i procesa. Orijentisani smo ka kontinuiranom unapređivanju i izgradnji trajnih odnosa sa našim kupcima, dobavljačima i zaposlenima.

Transportne trake i valjci Inđija Transportne trake i valjci Inđija

Transportne trake vrhunskog kvaliteta – Schiki Belt – Inđija

Bez obzira da li Vam trebaju transportne trake sa otvorenim krajevima, mehaničkim pričvršćivačima ili klasičnim trakama sa spojevima presovanim na visokim temperaturama, mi imamo rešenje za Vas.

Neki od naših proizvoda:

  • Transportne trake
  • Pogonski remeni
  • Valjci
  • Lanci
  • PVC rolne, ploče i folije
  • Mehaničke komponente

Naša proizvodnja transportnih traka koristi najnovije mašine visokih performansi. Ove mašine nam omogućavaju da isporučimo prvoklasne transportne trake za razne primene. Takođe, nudimo i novu seriju materijala bez unutrašnjeg platna, koja je posebno pogodna za prehrambenu industriju. Pored transportnih traka tu je i naš širok spektar različitih valjaka, motorizovanih remenica, valjaka sa pogonom od 24 V i modula za dinamičko skladištenje, obezbeđujemo komponente za efikasno rukovanje jedinicama i proizvodima u rasutom stanju.

Transportne trake i valjci Inđija Transportne trake i valjci Inđija

Poboljšajte efikasnost i kvalitet svoje proizvodnje uz Schiki transportne trake i komponente. Kontaktirajte nas danas i ostvarite uspeh u vašoj industriji!

 

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas! 

Schiki Belt – Transportne trake i valjci – Inđija

Global Media Group

Galerija Slika

Vaša email adresa je sigurna sa nama.
Ocena
5.0 Vaša ocena
Dodaj Slike