Pretraga
Dodaj Oglas
Rs

Opis

 

Transportne trake Novi Sad – Gumabelt

 

Transportne trake Novi Sad

Preduzeće Gumabelt iz Novog Sada, bavi se prodajom svih vrsta trasportnih traka i pljosnatih kaiševa, velikih svetskih proizvođača. 

Široka ponuda robe sa lagera, stalna dopuna alata, presa i prateće opreme za kvalitetan servis našim kupcima daju sigurnost i pouzdanost, kao i proizvođači čiju robu distribuiramo: zupčasto, klinasto, varijatorsko remenje Nemačke firme “OPTIBELT”, klinasto remenje “BOROVO”transilon trake i ekstramultus remenja Švajcarske firmeFORBO Singling”.

Transportne trake Novi Sad - Gumabelt Transportne trake Novi Sad - Gumabelt

Modernizacijom industrije i razvojem tehnologija proširili smo naš asortiman i prilagodili zahtevima tržišta i klijenata. Spremni smo da odgovorimo na svaki zahtev kada je u pitanju naša delatnost, i ponudimo trake visokog kvaliteta i poudanosti!

Transportne trake Novi Sad - Gumabelt Transportne trake Novi Sad - Gumabelt

U našem širokom asortimanu možete naći:

 

Transportne trake Novi Sad - Gumabelt

Pored prodaje navedenih proizvoda vršimo i usluge servisa i sastavljanja transportnih traka. Sastavljalje može da se obavljanja na dva načina: spajanje na toplo i spajanje na hladno. Prvi način obezbeđuje veoma fleksibilan spoj, dok „spajanjem na hladno“ spojevi su ograničene snage i fleksibilnosti. Takođe, nudimo mogućnost sastavljanja „na licu mesta“ kod korisnika.

Detaljnu ponudu naših proizvoda i usluga možete pogledati i na našem poslovnom sajtu ili na facebook stranici. Posetite nas i uverite se u pouzdanost, kvalitet i efikasnost našeg rada!

Za više informacija obratite nam se putem telefona ili email adrese!

 

 

Gumabelt – Novi Sad 

„Mi pokrećemo Vaš biznis“

 

 

Razmišljate o rebrendiranju Vašeg poslovanja? Kontaktirajte nas, mi imamo rešenje za Vas, Global Media Srbija!

Galerija Slika

Vaša email adresa je sigurna sa nama.
Ocena
5.0 Vaša ocena
Dodaj Slike