Pretraga
Dodaj Oglas
Rs

Eko Plast – Septičke jame i rezervoari za vodu – Osečina

Opis

Eko Plast – Septičke jame i rezervoari za vodu – Osečina

 

 

Septičke jame i rezervoari za vodu Osečina – Eko Plast

Tražite visokokvalitetne proizvode koji su prilagođeni Vašim potrebama? EkoPlast je tu da vam pruži rešenje. Naš tim stručnjaka sa velikim iskustvom u tehnologiji spiralnog namotavanja i zavarivanja omogućava nam da ispunimo sve Vaše zahteve.

Septičke jame i rezervoari Osečina

Profesionalna usluga, prilagođeni proizvodi i sigurna ugradnja čine nas pravim izborom za Vaše potrebe. Stavljamo veliki naglasak na zaštitu životne sredine i zdravlje ljudi, koristeći samo proverene materijale visokog kvaliteta. Pored toga, konstantno unapređujemo kvalitet naših proizvoda i usluga, prateći svetske trendove.

Neki od naših proizvoda:

Vertikalni rezervoari
Horizontalni rezervoari
Termo izolovani rezervoari
Rezervoari sa duplim zidom
Kace
Septičke jame
Sakupljači kišnice
Separatori

Svi proizvodi se izrađuju u dimenzijama koje su Vama portebne.

Septičke jame i rezervoari za vodu Osečina

Septičke jame od plastike se izrađuju dobro poznatom tehnologijom spiralnog namotavanja polietilena visoke gustine (HDPE). Jedna od osobina ovog materijala jeste da ne prima mirise od tečnosti i ima veliku hemijsku postojanost, što ga čini idealnim za skladištenje otpadnih i fekalnih voda. Vek trajanja ovih jama je oko 50 godina.

Septičke jame i rezervoari za vodu Osečina Septičke jame i rezervoari za vodu Osečina

Plastični vertikalni rezervoari za vodu su poznati po praktičnosti, jednostavni za transport i manipulaciju. Izrađuju se od visokokvalitetnog polietilena (HDPE) i polipropilena visoke gustine, što im omogućava da izdrže veoma niske temperature do -30  stepeni i visoke temperature do 60 stepeni.

Izaberite nas i dobićete profesionalnu uslugu, kvalitetne proizvode po vašoj meri, sigurnu ugradnju, račun i garanciju. Za vrhunski kvalitet, povoljne cene i pouzdanost, EkoPlast je pravi izbor!

 

 

Eko Plast – Osečina

 

Global Media Group

Galerija Slika

Vaša email adresa je sigurna sa nama.
Ocena
5.0 Vaša ocena
Dodaj Slike