Pretraga
Dodaj Oglas
Rs

Servis LED i LCD televizora – DC Elektronik – Zvezdara Beograd

Servis LED i LCD televizora – DC Elektronik – Zvezdara Beograd

Opis

 

Servis LED i LCD televizora – DC Elektronik Plus – Zvezdara Beograd

 

Servis LED i LCD televizora – Zvezdara Beograd

TV servis DC Elektronik Plus, vrši usluge servisa i popravke svih vrsta televizora, novije i starije generacije. Usluge koje možete dobiti u TV servisu DC Elektronik Plus:

  • Popravka televizora
  • Poporavka i servisiranje LED, LCD uređaja, kao i audio-video aparata
  • Servisiranje računara i laptopova
  • Daljinski upravljači za sve vrste televizora

Servis LED i LCD televizora - DC Elektronik Plus - Zvezdara Beograd

Popravku televizora u našem servisu vršimo uz upotrebu najsavremenijih alata, što nam omogućava da kvalitetno i profesionalno otklonimo sve vrste kvarova, na sve radove dajemo garanciju. Naš zaposleni će u najkraćem mogućem roku odgovoriti na Vaš poziv, a dolazak na adresu je besplatan. Takođe, servis TV uređaja DC Elketronik praktikuje i rad na terenu.

Servis LED i LCD televizora - DC Elektronik Plus - Zvezdara Beograd Servis LED i LCD televizora - DC Elektronik Plus - Zvezdara Beograd

Video nadzor – DC Elektronik Plus – Zvezdara Beograd

Nudi pravo rešenje  za Vas, ako ste zabrinuti da sigurnost Vašeg doma. Po potrebama i željama klijenata, izrađujemo projekte video nadzora, vršimo ugradnju, i daljinsku podršku. Ugrađujemo kamere za video nadzor HDCVI sistema, koje su po najvišim kriterijumima po pitanju učinka i nude zaštitu 24 časa dnevno, 365 dana godišnje. Oprema može da budu montirana unutar i van stambenog prostora, snimanje je moguće pod svim uslovima, kao i u mraku.

Servis LED i LCD televizora - DC Elektronik Plus - Zvezdara Beograd

Ukoliko su Vam potrebne naše usluge, postite nas i uverite se u profesionalnost i pouzdanost našeg rada, kvalitet je zagarantovan! 

Za više informacija, obratite nam se putem navedenih kontakata!

 

 

DC Elektronik Plus – Zvezdara

Servis LED i LCD televizora – Zvezdara Beograd

 

 

 

Želite da idete u korak sa vremenom i da svoje poslovanje promovišete putem digitalnih platformi? Prvi korak jeste da informisanje o svim aspektima tog vida reklamiranja. Posetite nas i saznajte više, GMG!

Galerija Slika

Vaša email adresa je sigurna sa nama.
Ocena
5.0 Vaša ocena
Dodaj Slike