Pretraga
Dodaj Oglas
Rs

Unutrašnji i dekorativni radovi Beograd – Art Dekoracije

Unutrašnji i dekorativni radovi Beograd – Art Dekoracije

Opis

 

Unutrašnji i dekorativni radovi Beograd – Art Dekoracije

 

Unutrašnji i dekorativni radovi Beograd

Firma Art Dekoracije iz Beograda, bavi se izvođenjem dekorativnih i unutrašnjih radova, dekoracije na zidovima i razne dekorativne tehnike. 

Kada se odlučite za renoviranje svog doma ili adaptaciju i sređivanje, potreban Vam je pouzdan tim majstora koji će taj posao obaviti na pravi način, bez mnogo buke i odlaganja završetka radova. – Frima Art Dekoracije je tu za Vas!

Unutrašnji i dekorativni radovi Beograd - Art Dekoracije

Svakodnevno se trudimo da opravdamo poverenje mnogobrojnih klijenata. Takođe i da unapređujemo svoj rad pomoću novih tehnika, praćenja najnovijih trendova, kao i odabirom najboljih mašina i alata.

U zavisnosti od potrebe i zelje kao i ukusa naših klijenata, mozemo kombinovati razlicite teksture i linije dekorativnih tehnika, kao na primer: ottocento, antika, etnika, afrika, art color, arabesqa, travertino, špatulat…..

Unutrašnji i dekorativni radovi Beograd - Art Dekoracije Unutrašnji i dekorativni radovi Beograd - Art Dekoracije

Radimo pouzdano, profesionalno, brzo i efikasno, trudimo se da maksimalno ispoštujemo potrebe i želje klijenata, poštujemo sve vremenske rokove. Tokom izvođenja radova koristimo materijale i boje renomiranih proizvođača.

Neke od projekata koje smo realizovali, možete videti ukoliko posetite našu Instagram stranicu (navedena u kontaktima).

Ukoliko Vas interesuje jedinstvena kombinacija visokog kvaliteta i dobre cene obratite nam se, otvoreni smo za saradnju! 

 

Za sve ostale informacije, možete nam se obratiti putem navedenih kontakata!

 

 

Art Dekoracije Beograd

Unutrašnji i dekorativni radovi Beograd

 

 

 

Kako bi poslovanje vremenom raslo i napredovalo, ono iziskuje određene promene, jedna od tih promena je i rebrendiranje. Da bi ste saznali kako možete da rebrendirate svoje poslovanje, postetite nas blog! Vaš GMG!

Galerija Slika

Vaša email adresa je sigurna sa nama.
Ocena
5.0 Vaša ocena
Dodaj Slike