Pretraga
Dodaj Oglas
Rs

Opis

 

ALU i PVC stolarija Vršac – Perić RBA

 

ALU i PVC stolarija Vršac 

Perić RBA, bavi se proizvodnjom i ugradnjom ALU i PVC stolarije i ograda, posluje na području Vršca. Iz svog proizvodnog asortimana Perić RBA nudi: vrata, prozore, aluminijusmke roletne i komarnike, rolo garažna vrata sa daljinskim otvaranjem.

ALU i PVC stolarija Vršac - Perić RBA

Poslujemo dugi niz godina, realizovali smo mnogo projekata, pratimo sve standarde i novine iz naše oblasti i plasiramo ih na domaće tržište. Zbog povećanja upotrebe PVC stolarije na ovim prostorima, došlo je i do potrebe širenja naše delatnosti. Samim tim smo u našem proizvodnom asortimanu ubacili novine. Sada kod nas možete naći i harmonika vrata, kapije, panele za zastakljivanje terasa i tendi, kao i ulazna vrata sa senzorima.

ALU i PVC stolarija Vršac - Perić RBA

Ponosno možemo reći da iza sebe imamo mnogo zadovoljnih klijenata. Radimo pouzdano, kvalitetno i brzo, poštujemo sve dogovore i vremenske rokove. Cilj nam je da klijentima pružimo kvalitetne usluge, a da naši proizvodi zadovolje njihove potrebe, standarde, i najbitnije da budu dugotrajni.

ALU i PVC stolarija Vršac - Perić RBA

 

  Ukoliko su i Vama potrebne usluge naše firme, stojimo Vam na raspolaganju! Nadamo se da ćemo ostvariti uspešnu saradnju i budite sigurni da je kvalitet zagarntovan. 

 

Stolarija – Perić RBA Vršac

 

Ukoliko je i Vama potreban digitalni marketing za razvoj poslovanja, naša firma Global Media Group je tu! Budite slobodni i kontaktirajte nas.

Galerija Slika

Vaša email adresa je sigurna sa nama.
Ocena
5.0 Vaša ocena
Dodaj Slike