Pretraga
Dodaj Oglas
Rs

Opis

Krovni i zidni sendvič paneli – „Sajko Roof“ Vršac

 

Krovni i zidni sendvič paneli – Vršac

FirmaSajko Roofbavi se prodajom sendvič panela svih vrsta, boja i debljina kao i prateće opreme. Po želji i potrebama klijenata vrši sečenje po meri kao i dostavu na kućnu adresu.

Sendvič paneli su sve više prisutni u izgradnji, a njihovi benefiti u sklopu gradnje objekata su mnogobrojni. Veoma se lako montiraju ali i demontiraju ukoliko je objekat potrebno modifikovati i adaptirati za neke druge namene. Na drugom mestu je izuzetan izbor boja i dezena kojima se možete napraviti najbolju kombinaciju za vaš objekat.

Krovni i zidni sendvič paneli - "Sajko Roof" Vršac Krovni i zidni sendvič paneli - "Sajko Roof" Vršac

Iz našeg asortimana nudimo Vam:

Krovne sendvič paneli

Krovni sendvič paneli PUR/PIR sastoje se od: konstrukcijsko-izolacijskog osnova i dve čelične obloge.

Obloge su izrađene od čeličnog lima debljine  (0, 3-0, 7) i pokrivene su poliestarskim slojem. Ispuna panela je je poliuretanska pena (PUR) ili poliizocianuronska pena (PIR) srednje gustoće od 40/42, 3 kg/m3.

Otporni su na udarce, vatru i sve spoljne faktore, prodaju se sa posebno profilisanim spojevima, koji omogućavaju laku i brzu montažu.

Zidne sendvič paneli

Zidni sendvič paneli sa PUR ili PIR ispunom, gustine (40/42, 3 kg/m3).Takođe se sastoje od konstrukcijsko-izolacijskog osnova i dve čelične obloge.  Veoma su otporni na iste faktore, kao što su: vatra, udarci i svei spoljni uticaji.

U prodaji imamo sve dodatne delove koji se koriste prilikom montaže, u procesu spajanja sendvič panela a to su jahači i šrafovi.

Krovni i zidni sendvič paneli - "Sajko Roof" Vršac

Ukoliko su Vam potrebni sendvič paneli i prateća oprema, mi imamo najbolje rešenje za Vas – „Sajko Roof“! Sve usluge za naše cenjene klijente obavljamo u profesionalno, kvalitetno i u najkraćem mogućem roku, posetite nas i lično se uverite!

Detaljni pregled naše ponude možete videti na web portalu: sajkoroof.rs

Dodatne informacije možete dobiti putem navedenih kontakata! 

 

 

Krovni i zidni sendvič paneli – „Sajko Roof“ Vršac

 

 

Global Media 018

Galerija Slika

Vaša email adresa je sigurna sa nama.
Ocena
5.0 Vaša ocena
Dodaj Slike