Pretraga
Dodaj Oglas
Rs

Opis

Auto centar Ruma – Midić

 

Auto centar Ruma – Auto centar Midić vrhunski servis i održavanje motornih vozila u vašoj blizini!

U potrazi ste za pouzdanim partnerom za sve vaše potrebe u vezi sa automobilima? Auto centar Ruma – Auto centar Midić je pravo mesto za vas! Sa dugogodišnjim iskustvom u popravci i održavanju vozila, pružamo širok spektar usluga koje će zadovoljiti sve vaše potrebe!

 Nudi usluge: dijagnostike, punjenja klime, malog servisa, šlep službe (dostupna 24/7).

Auto centar Ruma

Naša stručna ekipa je specijalizovana za pružanje vrhunske dijagnostike, punjenje klime, malog servisa i mnoge druge usluge kako bi vaše vozilo ostalo u najboljem mogućem stanju. Bez obzira da li je u pitanju rutinsko održavanje ili popravka većeg kvara, naši profesionalci će pružiti kvalitetnu uslugu i brigu o vašem vozilu.

Auto centar Ruma Auto centar Ruma

Uz to, ponosni smo na našu šlep službu koja je dostupna 24/7. Bez obzira na to da li se nalazite u Šidu, Sremskoj Mitrovici, Rumi, Novom Sadu, Sremu, Vojvodini, Beogradu ili bilo kojem drugom delu Srbije, možete računati na nas za brzu i pouzdanu pomoć na putu. Naša savremena tehnička oprema i predani stručni tim garantuju vrhunsku uslugu i bezbednost vašeg vozila.

Tu smo i da vam olakšamo proces registracije vozila. U okviru naše firme se nalazi i agencija koja vam pruža kompletnu uslugu osiguranja i tehničkog pregleda vozila. Možete se osloniti na nas da ćemo se pobrinuti za sve potrebne korake kako biste brzo i efikasno obavili registraciju svog vozila.

Kvalitet usluge i zadovoljstvo naših klijenata su nam imperativ. Naš tim stručnjaka je posvećen pružanju vrhunskog servisa i podrške, kako bi vaše iskustvo bilo besprekorno.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas! 

 

Midić – auto centar Ruma

 

 

Za informacije o našim marketinškim paketima, posetite naš portal, GMG!

Galerija Slika

Vaša email adresa je sigurna sa nama.
Ocena
5.0 Vaša ocena
Dodaj Slike