Pretraga
Dodaj Oglas
Rs

Opis

 

Auto škola Prokuplje – Leša Bale

 

Auto škola (Prokuplje) Leša Bale posluje dugi niz godina, vrši obuku vozača za B kategoriju. Raspolaže novim vozilima, uspošljava stručne instruktore što kandidatima umnogome pomaže da lakše savladaju obuku. Instruktori su veoma posvećeni svakom kandidatu, pružaju kvalitetnu i efikasnu obuku, tako da je procenat onih koji polažu iz prvog pokušaja je visok.

Obuka se sastoji od 40 teorijskih časova i 40 časova vožnje. Za kandidate koji poseduju PSP AM ili A kategorije, obuka se odvija skraćeno – 20 časova vožnje.  B kategorija – podrazumeva upravljanjem motornim vozilima do 3,5t, koji nemaju više od 8 mesta za sedenje.

Auto škola Prokuplje - Leša Bale

Zadatak naše auto škole je poboljšanje kvaliteta obuke i efikasnija edukacija budućih vozača, sa ciljem da se dostigne viši nivo saobraćajne kulture i poveća nivo bezbednosti svih učesnika u saobraćaju. Mi smo pouzdan partner svih budućih vozača koji žele da na pravilan način savladaju vožnju! 

Auto škola Prokuplje - Leša Bale Auto škola Leša Bale

Obuku kandidata vršimo po svim standardima i zakonima, teorijski deo se sprovodi u učionicama koje su opremljene svim nastavnim i tehničkim sredstvima za izvođenje nastave. Praktični casovi se realizuju na našim vozilima koja su novije generacije.

Poštujemo sve dogovore i vremenske rokove, korektni smo, cilj nam je da naši polaznici postanu odgovorni i pouzdani učesnici u saobraćaju. 

 

Sve dodatne informacije možete dobiti na navedeni broj telefona ili e-mail.

 

Auto škola Prokuplje – Leša Bale

 

 

 

Ukoliko su i Vama potrebne usluge oglašavanja, kontaktirajte nas, Global Media Group tim!

Galerija Slika

Vaša email adresa je sigurna sa nama.
Ocena
5.0 Vaša ocena
Dodaj Slike